Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Srácok, mit tennétek a helyemb...

Brthpt kérdése:

Srácok, mit tennétek a helyemben? Lehet elrontottam egy barátságot? 19/F

Figyelt kérdés
Ket hete szombaton voltam egy házibuliban a legjobb haverommal. Most egyikőnknek sincs barátnője, viszont ott volt egy csaj aki tetszett a spanomnak már elég régóta. Ez egy medencés buli volt, tehat nem sok ruha volt rajtunk, azt mondja nekem hogy szép az a csaj de sosem merne vele kikezdeni. Mondom valamit összehozok neki :D. Odamentem a medenceben a csajhoz, mondom figyelj, aztan kicsit így megálltam, hogy ez milyen ciki lesz, erre azt mondja a csaj, de cuki vagy bla bla szereti a félénk srácokat és lekapott!!! En meg igy tolom el magamtól, erre a haverom azt hitte hogy felszedtem a csajt. Behisztisedett. Egesz uton hazafelé hisztizett, a csaj meg hívogatott mert elkérte valakitől a számom. Kitett otthon a haverom, aztan nem keresett. Másnap eljött hozzánk a csaj meg egy barátnője!!! Elmondtam neki a szitut, erre a csaj azt mondta hogy tuti meleg vagyok mert neki még ilyet senki nem mondott hogy egy masik srac miatt nem akarok semmit tőle. A haverom be volt hisztisedve. Nem valaszolt az üzeneteimre. A konditerembe direkt úgy ment, hogy kerüljük egymast, edzésre meg direkt nem jart. Mondom átmegyek hozzá, ez így gáz. Nem volt otthon. Megvártam. Próbáltam elmondani a szitut, de adott egy fülest, hogy menjek a p@csába. Nem akartam visszaütni mert én nem ütném meg a legjobb haveromat a másik meg hogy erősebb vagyok és összecsomagoltam volna seperc alatt. Szóval most már a kondiban sem köszön. Soha nem kamuztam neki, gyerekkori haverom, tudom hogy sok csajt hülyítettünk együtt, de azt a csajt akit ő akar felszedni én nem nyúlnám le. Szóval mit csinaljak? Nekem ő olyan mintha a tesóm lenne... De nem vágom miért nem hisz nekem. De most tényleg mit csináljak?
2015. aug. 3. 21:45
1 2
 11/20 Fenton Dávid válasza:

Hat figyelj status, akkor mutasd be a csajodnak, megnézzuk mennyi ido alatt fekszik le vele es a vegen sörözhetünk

Nem vihar ez a biliben csak meguntam hogy mindig en vagyok a luzer mellette. Tudod hany csaj volt akikkel jarhattam volna de sajnos nem tudtam mert Petifiu kipróbálta őket és nekem sirtak a vegen hogy hozzam őket össze újra, de Petike nem akart velük járni. Aztán az a lány is rámozdult akit kb szeptember óta nem tudtam randira hívni mert hol volt barátja, hol a Petivel smárolt a medencében "véletlenül". Ugyhogy hagyjuk ezt.

2015. aug. 4. 19:56
 12/20 banánherefőzelék ***** válasza:
Tenyleg mit ossze nem buzaskodtok itt... csajok miatt nem erdemes. Arrol meg nem a haverod tehet, hogy luzer vagy...
2015. aug. 4. 20:31
 13/20 Fenton Dávid válasza:
Köszi banánhere, búzakirály haverja lehetsz
2015. aug. 4. 20:49
 14/20 banánherefőzelék ***** válasza:
Amilyen kis hisztis vagy, szerintem te lehettel igazabol a lany... :-)
2015. aug. 4. 20:53
 15/20 Fenton Dávid válasza:
Igen tőled tanultam hogy kell igazi pawanak lenni :D
2015. aug. 4. 20:56
 16/20 Sunako-chan válasza:
isteennkkémmm... ha egy barátság ennyitől rombadől, akkor az sosem volt barátság... csak reménykedett az a fél, aki-teszem hozzá, biztosan alaptalanul érzi magát lúzernek, mert tutira nem az, csak még hisztis ovis szakaszban éli életét :) -a lehulló maradékban... nem kell mindíg mindent a másikra fogni... megha már az eljétől kezdve a Petike volt a kapósabb, akkor most miért is rinyálsz drága? bármikor átléphetted volna... őt is meg ezt az egészet is... egyszer majdcsak felnőttök ti is :D de addig sajna marad az ovis hiszti szindróma... :D de sok sikert és több szerencsét a csajokkal mint eddig, ha meg a csajokkal nem sikerülne, hát válts nemet :D nyomulj a pasikra :D lehet több sikered lenne :D
2015. aug. 7. 17:09
 17/20 anonim ***** válasza:

Srácok! Nullázzátok le az ügyet. Ne legyetek gyerekesek.

Egy férfibarátság ennél sokkal nagyobb érték!

Nekem is volt hasonló. Voltak óvódás megnyilvánulások, aztán kijöttünk belőle.

2015. aug. 25. 10:28
 18/20 A kérdező kommentje:

Kössz a válaszokat mindenkinek, hát a hülye haverom még mindig nem áll szóba velem, szóval lehet ez az egész nem is a csaj miatt volt, csak úgy nem bírta a búrámat én meg ndm vettem a lapot. Hát jah ez van, én megpóbáltam mindent. Bulizni is azokkal a srácokkal jár akiken régen együtt röhögtünk, sőt most rajtam röhögtek, de kit érdekel :D

Úgyhogy nem akar a haverom lenni csak nem lattam a probléma mögé!

2015. aug. 28. 06:28
 19/20 Fenton Dávid válasza:
Bocs Teso. Dehogy utallak.
2015. aug. 31. 21:58
 20/20 anonim válasza:
Ekkora r*anc*t :D ne haragudj hogy ezt mondom de szerintem nyerted a hogyan szedjünk fel egy csaj versenyt még ha nem is ez volt a szándékod :D
2015. okt. 7. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!