Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan lehet egy megszakadt...

Hogyan lehet egy megszakadt barátságot újrakezdeni?

Figyelt kérdés
3 éve szakadt meg egy barátságom, azóta nem beszéltem a volt barátnőmmel. Nem volt veszekedés, egyszerűen nem kerestük már egymást. Egy ideje viszont hiányzik és jó volna újrakezdeni ezt a barátságot de fogalmam sincs hogyan csináljam. A telefonszáma nincs már meg (a régi telefonom elromlott és a száma elveszett). Emailre gondoltam de nem tudom hogyan kellene kezdenem az egészet. Félek attól hogy pofára esek mert ő már nem akar barátkozni.
2015. júl. 11. 00:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Megkérdezed hogy mi van vele, elmondod hogy hiányzik és szívesen beszélnél vele, valamint hogy nagyon sajnálod, hogy így eltávolodtatok. Ha nem válaszol, esetleg leráz akkor sincs semmi, legalább tudod, hogy megpróbáltad. Amúgy nem hiszem, hogy ne lenne vevő a dologra.
2015. júl. 11. 00:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha hiányzik, keresd meg, de ne számíts 3 év után túl nagy dologra, sokat változik az ember, körülmények, újabb társak, társaságok, érdeklődési körök, stb.. voltam ilen helyzetben, nekem nem jött össze, neked viszont sikert kívánok hozzá! :)
2015. júl. 11. 01:46
 3/3 anonim ***** válasza:

En is felkerestem egyszer a volt legjobb baratnömet. Nem tudom, hogy miert. De kar volt, azutan is csak hülyere vett.

Aztan szemelyesen akartam volna neki elmondani ( de az is lehet, hogy nem lett volna ra batorsagom) , hogy egy szemet aki mindenkit kihasznal. Elvezi, hogy vannak emeberek akik mindent megtesznek erte, ö meg kihasznalja oket.

Amugy en akkor ugy kerestem fel, hogy atmentem hozzajuk.

Amugy emailba irj annyit, hogy; rad gondoltam, jo volna lattni. Van kedved valakikor egy kis idor talakozni :)

2015. júl. 11. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!