Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ti megbocsájtanátok?

Ti megbocsájtanátok?

Figyelt kérdés

Az volt,hogy nagyon rossz napom volt és beszélgettem facebookon a legjobb barátmőmmel.

Veszekedtünk,és valahogy szóba került egy másik barátnőm(Dóri).

Mivel szar napom volt,sok hülyeséget összeirkáltam,és azt írtam,hogy én csak azért vagyok a Dórival,hogy ne legyek egyedül.De egyébként ez nem is igaz,fogalmam sincs miért írtam.És ezt a Dóri valahonnan megtudta(nem tudom honnan,szerintem elolvasta a beszélgetésünket,mert egyikünk sem mondta el neki)és ugye most megutált.

Mondtam neki,hogy hogy az nem igaz,meg hogy én szeretek vele lenni,és elmagyaráztam hogy miért írtam ezt..

Ti megbocsájtanátok a helyében?:(

2015. aug. 3. 14:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Igazábol az elején haragudnék, de talán, ha később látom, hogy a barátomnak tényleg fontos vagyok akkor megbocsátanék.
2015. aug. 3. 21:23
 12/15 1112 ***** válasza:
Nem tudom, hogy megbocsájtanék-e, több dologtól is függ. Amúgy valszeg idővel megbocsátanék, de te ezután a vallomás után nem kevéssel gondolod, hát, hogy rögtön megbocsájtanék-e, az attól is függ, hogy addig hogy viszonyultam hozzád, meg hogy mit látok az arcodon ,meg ilyenek.
2015. aug. 3. 21:28
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem kérdezd meg tőle, hogy most mit érez, mit gondol rólad

Egy kérdést téhy fel magadnak: miért mondhattad ezt? Őszintén válaszolj saját magadnak és mondd el neki a teljes igazságot. Próbálj meg a kedvében járni, mert lehet, hogy megbocsájt de attól még rosszul esik neki, stb tedd ezeket és írd le hogy mi volt! Sok sikert remélem kibékúltök már ha tényleg szereted (?)

Amúgy a megbocsájtásom attól függene, hogy teszel-e valamit azért :)

2015. aug. 3. 22:20
 14/15 anonim ***** válasza:
Cinkes vagy barinőm:D<3
2015. aug. 4. 23:00
 15/15 anonim válasza:
Jolvan Dorka ugyis megbocsajt😂
2015. aug. 6. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!