Ti megbocsájtanátok?
Figyelt kérdés
Egy nagyon közeli lánybarátom valami nagyon k*cs*gséget tett velem, berágtam rá nagyon, de nagyon sírt ölelgetett és bocsánatért esedezett, hát megbocsájtottam de mondtam h ne tegyen mégegyszer ilyet. Erre ma ugyan ezt teszi.... Nemvesztem össze vele semmi csak nem írok neki vissza de másfél órája itt irogat.
bocsi ha helytelenül irtam:)
15/F
2014. márc. 3. 18:34
1/7 anonim válasza:
Kizárt dolog.. ha megint megtette, akkor semmiképen sem! Amúgy meg ha most megbocsátod neki a dolgot, akkor meg a saját szavad nem tartod be.. tartsd be azt, amit mondtál neki ha megteszi mégegyszer, akkor mi lesz.
Ráadásul szerintem a csaj hülyének néz, már ne is haragudj.. hiába szerinted a te legjobb barátnőd, az ő szemében te neki nem vagy az.
3/7 anonim válasza:
Nem. Egyszer már szóltál érte, ha most nem küldöd el a fenébe, akkor segget csinálsz a szádból és semmi tekintélyed nem lesz a csaj előtt, aki újra meg újra megteszi majd azt a bizonyos kôcsögséget, plusz saját magadat se tudnád tisztelni.
4/7 anonim válasza:
Hát attól függ mi, de ha tényleg oltári nagy ge*ciséget csinál és másnap ugyanúgy, akkor én nem allnék vele szóba, keresnék más barátot, Max ha látom rajta hogy megváltozott, valamikor.
5/7 A kérdező kommentje:
hát... akkor byebye Tami!
2014. márc. 3. 19:01
6/7 anonim válasza:
Én nem bocsájtanék meg neki. Lehet, hogy elsőre sem tettem volna meg. Ha nem vagyok tapintatlan, megkérdezhetem, hogy mi volt ez a nagy köcsögség amit veled tett? Persze nem muszáj válaszolnod, meg ne vedd tolakodásnak, csak érdekel, mert azért ez a helyzet súlyosságától is függ.
7/7 A kérdező kommentje:
Semmi gond!:) Bár bocsi, de inkább megtartom magamnak.
2014. márc. 4. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!