Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Ismerkedek egy sráccal,...

Fiúk! Ismerkedek egy sráccal, és szombaton egy tök apróságon behisztiztem. Most kérjek a fiútól bocsánatot? Ti 'megbocsájtanátok'?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez így gyerekes, de teljesen bejön nekem a srác. Viszont csak barátok vagyunk és nem akarom, hogy a hisztim miatt összeveszünk. Szombat óta nem dumálunk. Írjak neki? Vagy teljesen felesleges?
2014. jan. 3. 09:25
 1/6 anonim ***** válasza:
elégisd ki a vágyait
2014. jan. 3. 09:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Nagy jó pont lesz a szemében, ha bocsánatot kérsz.
2014. jan. 3. 09:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Vetkőzd le a hisztit! Nagyon nem bírjuk.
2014. jan. 3. 10:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez attól függ, hogy mit csináltál a hiszti keretében. Én meg szoktam bocsájtani, ha valaki bocsánatot kér.
2014. jan. 3. 10:52
 5/6 A kérdező kommentje:

Beszéltünk egy tök random dologról, ami engem érdekel (rock). Mire ő bejelentette, hogy őt annyira nem érdekli. Én meg pont rossz passzban voltam és csak annyit írtam neki, hogy ok szia!

Persze az egész teljesen gyerekes, de akkor sem akarok vele haragban lenni meg semmi..Egyébként azt írta rá, hogy: Kezdedmár:)! Szia

Szóval én már tényleg csak vigyorgok az egészen, de szerintem a srácnak már elege van. Szóval ezért akartam bocsánatot kérni.

2014. jan. 3. 11:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Én ezek után valószínűleg nem is tudnám hirtelen, miért kérsz bocsánatot. Nem tettél szerintem olyat, ami igazán sértő lenne. Ettől függetlenül bocsánatot kérhetsz, ha úgy jobban érzed magadat.
2014. jan. 3. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!