Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek az gáz hogy...

Szerintetek az gáz hogy 14évesen nincs facebookom? L

Figyelt kérdés

2015. júl. 18. 19:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

" Ingyen lehet megbeszélni a dolgokat, kommunikálni a másikkal."

Erre van az email, kismillió messenger progi ,viber ,skype ,anyámkínja.

2015. júl. 18. 20:39
 12/21 anonim ***** válasza:
Jaj, most ha valaki a facebook-ot preferálja, nem lesz automatikusan rossz ember.
2015. júl. 18. 21:00
 13/21 opened paradise ***** válasza:
Én 20 vagyok és nincs,szóval az én véleményem itt nem számít :D
2015. júl. 18. 23:08
 14/21 KJUsul ***** válasza:

Ne is legyen!

Egy 14 éves rokon lánynak most vették el a fiókját (egy közepes hackernek kb 3 perc ellopni valaki fiókját), és egy csomó fotóját meghamisították, mintha meztelen lenne....

Telerakták vele a netet. Szóval nem vesztettél semmit, a facebook a bűnözők és titkosszolgálatok fészke, nekem se lenne, ha tudnék máshogy érintkezni pár rokonnal. Most próbálom őket rábeszélni, hogy találjunk más módot az érintkezésre. Nekem is undorom van a facebooktól, egy kislánynak pedig fertőbarlang semmi több.

Egy 14 éves lányra pedofilok ezrei szállnak rá egyből.... úgyhogy hagyd azt a bűnfészket a fenébe!

2015. júl. 19. 09:09
 15/21 anonim ***** válasza:
Pedofilt már nem érdeklik a 14 évesek.
2015. júl. 19. 13:11
 16/21 Gyémántlány ***** válasza:

Ne foglalkozz vele, hogy gáz-e vagy sem. Ha neked ez így megfelel, akkor miért lenne probléma? Ha szeretnél, csinálsz, ha meg nem szeretnél, akkor nem csinálsz, ennyi. Abszolút, teljes mértékben a te döntésed ez az egész.

Alapjában véve az, hogy van-e Face-fiókod, vagy sem, nem járul hozzá a személyiséged jobbá, vagy rosszabbá formálásához, úgyhogy miért kellene elítélni bárkit is emiatt?

2015. júl. 19. 14:18
 17/21 KJUsul ***** válasza:
Utolsó: jobbá tuti, hogy nem lesz, de az sok ocsmányság igenis rossz hatással lehet rá és eltorzíthatja a személyiségét! Ilyent is láttam, saját tapasztalat, úgyhogy senki nem mondjon ilyent hogy nem lehet rossz hatással, mert igenis lehet!
2015. júl. 29. 09:06
 18/21 anonim ***** válasza:

"Erre van az email, kismillió messenger progi ,viber ,skype ,anyámkínja."

Van, de a feléről azt se tudom, micsoda (viber például), skype-ot egyetlen ismerősöm használja, miatta nem telepítem. azt éri meg használni, amit mások is, különben minek. és skype-hoz kell mikrofon is, nem? a tinik talán tudják, hogy megy ez, de az én ismerőseim (22 éves vagyok) még twitteren sincsenek fönt.

és igaza van az egyik kommentelőnek: se jobb, se rosszabb nem vagy. de aki azért tesz fel egy kérdést, hogy itt mindenki dicsérje, az semmivel sem jobb, mint aki lájkokra vadászik

2015. aug. 4. 19:27
 19/21 anonim ***** válasza:
14-es: talán nem kéne visszaírnia pedofiloknak, és talán nem kéne ismeretleneknek publikussá tenni a képeinket. az ilyen ember mire számít?
2015. aug. 4. 19:28
 20/21 anonim ***** válasza:

18-as ,néhány éve fészbukot se tudtad hogy mi de megtanultad. Tényleg nehéz utánanézni keresőben és telepíteni egy vibert a mobilra..kb 5 perc. Aztán meg lehet rá hívni az ismerősöket. Nem ezer db-ot mint ami fészen megy,hanem aki tényleg ismerős. De gondolom emailje sincs senkinek ismerősi körben. Ja tudom a választ: van de nem olvassa,mert a fészbukkon nézik a macskás képeket,meg olvassák az illusztrált közhelymondatokat.

Semmi másra nem jó a fész,csak hogy a sok nagyon egyszerű ember kiélje magamutogató és másokat kukkoló hajlamait. Minden más funkció sokkal jobban megoldható más programokkal.

2015. aug. 8. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!