Szerintetek az gáz hogy 14évesen nincs facebookom? L
" Ingyen lehet megbeszélni a dolgokat, kommunikálni a másikkal."
Erre van az email, kismillió messenger progi ,viber ,skype ,anyámkínja.
Ne is legyen!
Egy 14 éves rokon lánynak most vették el a fiókját (egy közepes hackernek kb 3 perc ellopni valaki fiókját), és egy csomó fotóját meghamisították, mintha meztelen lenne....
Telerakták vele a netet. Szóval nem vesztettél semmit, a facebook a bűnözők és titkosszolgálatok fészke, nekem se lenne, ha tudnék máshogy érintkezni pár rokonnal. Most próbálom őket rábeszélni, hogy találjunk más módot az érintkezésre. Nekem is undorom van a facebooktól, egy kislánynak pedig fertőbarlang semmi több.
Egy 14 éves lányra pedofilok ezrei szállnak rá egyből.... úgyhogy hagyd azt a bűnfészket a fenébe!
Ne foglalkozz vele, hogy gáz-e vagy sem. Ha neked ez így megfelel, akkor miért lenne probléma? Ha szeretnél, csinálsz, ha meg nem szeretnél, akkor nem csinálsz, ennyi. Abszolút, teljes mértékben a te döntésed ez az egész.
Alapjában véve az, hogy van-e Face-fiókod, vagy sem, nem járul hozzá a személyiséged jobbá, vagy rosszabbá formálásához, úgyhogy miért kellene elítélni bárkit is emiatt?
"Erre van az email, kismillió messenger progi ,viber ,skype ,anyámkínja."
Van, de a feléről azt se tudom, micsoda (viber például), skype-ot egyetlen ismerősöm használja, miatta nem telepítem. azt éri meg használni, amit mások is, különben minek. és skype-hoz kell mikrofon is, nem? a tinik talán tudják, hogy megy ez, de az én ismerőseim (22 éves vagyok) még twitteren sincsenek fönt.
és igaza van az egyik kommentelőnek: se jobb, se rosszabb nem vagy. de aki azért tesz fel egy kérdést, hogy itt mindenki dicsérje, az semmivel sem jobb, mint aki lájkokra vadászik
18-as ,néhány éve fészbukot se tudtad hogy mi de megtanultad. Tényleg nehéz utánanézni keresőben és telepíteni egy vibert a mobilra..kb 5 perc. Aztán meg lehet rá hívni az ismerősöket. Nem ezer db-ot mint ami fészen megy,hanem aki tényleg ismerős. De gondolom emailje sincs senkinek ismerősi körben. Ja tudom a választ: van de nem olvassa,mert a fészbukkon nézik a macskás képeket,meg olvassák az illusztrált közhelymondatokat.
Semmi másra nem jó a fész,csak hogy a sok nagyon egyszerű ember kiélje magamutogató és másokat kukkoló hajlamait. Minden más funkció sokkal jobban megoldható más programokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!