Szerintetek az gáz hogy 14évesen nincs facebookom? L
Figyelt kérdés
2015. júl. 18. 19:05
1/21 Viven kérdései válasza:
Nem 15/l
Nekem se hiányzik...
2/21 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, és ne is csinálj! :) F
3/21 anonim válasza:
Az a gáz ,hogy ez felmerül benned. NEM, nem gáz. Élj a való életben valós ismerősökkel ,ne 200 kamueberrel, lájkot kunyerálva. A magánélet nem kirakatba való.
4/21 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz.
Nekem sincs, nem is lesz…
13/L
5/21 anonim válasza:
Azért kapcsolattartás szempontjából nem túl előnyös. :D Ingyen lehet megbeszélni a dolgokat, kommunikálni a másikkal. És ismereteket szerezni is akár. :D
6/21 anonim válasza:
Ha nem hiányzik, hogy legyen, akkor nem gáz :D
7/21 anonim válasza:
úristen omgg ijen embrekkel szoba nem alnek fuj
9/21 anonim válasza:
Szerintem előnyös. Engem évekig piszkáltak, hogy ha nincs facebookom, akkor nem is létezem. Aztán csináltam egyet, de csak kapcsolattartás céljából. Egy világ omlott össze bennem, amikor megláttam mi folyik ott...
10/21 anonim válasza:
Nem előny, de nem is hátrány. Ha azt hiszed, jobb ember vagy ettől, és itt dicséretet, "lájkokat" vársz, az gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!