Nincs Facebookom. Gáz? 16/F
Hát gáznak nem gáz, de mint említetted így neked is nehezebb.
Egyébként már kezd ki menni a "divatból", úgy értem oda is inkább már az idősebb korosztály regisztrál be, mint anno az iwiw-re, a fiatalok meg szép lassan kezdik elhagyni.
nem gáz. nekem sincs, és eddig nem volt gond emiatt. :)
19F
nincs is facebookod honnét tudod mivel van teli?
Máskülönben meg azt jelölsz be ismerősként akit akarsz, a valóságban is vannak idióták mégse barátkozol velük...
Semmi hátránya nincs a facebooknak, kapcsolattartásra, képek megosztására tökéletes, az egy dolog h valaki egész nap rajta lóg, de alkoholisták is léteznek és akkor most ezért ne igyak sört?
Azt meg ne hidd hogy valakit érdekel hogy van e facebookod vagy nincs, manapság ez már olyan mint a telefon szinte mindenkinek van....
És az hogy van facebookod nem azt jelenti hogy felteszed minden reggel mekkorát szartál, vagy hányszor rejszolsz egy nap, pusztán annyi hogy ott vagy, ott a neved, esetleg egy profilkép és ennyi. Magyarul azt osztasz meg magadról amit akarsz, tehát nem értem milyen anonimitásról beszélsz, talán félsz hogy az ismerőseid megtudják hogy hívnak, vagy hogy nézel ki?
Igazából másoknak nehezíted meg, ha esetleg kell valami akkor nem tudnak könnyedén elérni, esetleg ha vmi iskolai dolgot írnak ki az osztálytársaid akkor csak te nem látod/téged kell külön felkeresni...
De ha te azt hiszed hogy vmilyen "kuriózum" vagy akkor hajrá..
Még1x röviden: a válasz hogy gáz e, nem, nem az, mint ahogy az se gáz ha nincs mobilod, de azért hasznos az a mobil, nem?
első
#9-es vagyok
És nem is baj ha nem regisztrálsz be oda, nem kell sodródni a tömeggel. Függővé tud tenni; jópár barátságom tönkrement a facebook miatt.
16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!