Mit lehet ilyenkor tenni?
Mintha a saját sztorimat olvasnám, csak én már idősebb vagyok nálad. Neked talán még könnyebb barátokat szerezned. Főleg, ha újra iskolába mész. Ha dolgozni kezdesz az sem baj, ott is kialakíthatsz új kapcsolatokat. Én is ezen vagyok, nehéz, de mindenhez idő kell.
A jövőben próbáld ápolni a barátságokat jobban. Én is itt szúrhattam el, de soha senki nem éreztette. Ha lehetne mégis mindent másképp csinálnék. De nem is biztos, mert sokat voltam velük is, segítettem én is, de mégis így alakult.
Ha megszakították veled a kapcsolatot, akkor igen, nem voltak igazi barátok. Viszont ha nem mérgesedett el köztetek a viszony a barátaiddal, akkor megpróbálhatnál újra közeledni feléjük. Már, ha ők hiányoznak neked és szeretnéd. Lehet, lenne mit megbeszélnetek.
Még van egy olyan lehetőséged, hogy a barátnőd társaságához közeledsz. Biztos vannak barátnői, akiknek vannak barátai. Ha elmennétek valahova, mindjárt lenne fiú,akivel összehaverkodnál. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!