Itt nem arról van szó, hogy ki mit szeretne vagy épp nem szeretne. Itt arról írtam az imént, hogy észrevétlenül átragasztja rád a stílusát. Kifejtem: Beszélgettek például. Beszélgetés közben is formálódik a véleményed, a nézőpontod a hallottakról és a hallottak által. Mérlegeled magadban ezeket a dolgokat, és mivel szoros kapocs van köztetek (mert egy barátság szerintem elég szoros kapocs), így nem is feltételezed azt, hogy helytelen amit csinál, mert hisz veled ezt nem teszi, a te barátoddal nem kezd ki...stb. Lehetsz te erkölcsös, hűséges barátnő, ha az értékrended fokozatosan formálódik és változik a környezeted által, arról te nem tehetsz, mert csak alkalmazkodsz. Ez nem döntés kérdése, csak igen kis részben döntesz te ,sajnos. Az olyan lányoknál pedig, mint amilyen ő is, semmi sem kiszámítható.
2015. júl. 6. 15:33
12/16 anonim válasza:
Szerintem ne barátkozz vele, mert egyszer vagy nagyon durván át fog b@..ni, vagy olyanná válsz, mint ő.
2015. júl. 6. 15:38
13/16 anonim válasza:
Jézusom, mennyi erkölcscsősz van ott... A barátnőd szexuális élete rá tartozik, azt csinál, amit akar. Ha csak azért nem barátkozol vele, mert más a felfogása erről, akkor igazából sosem voltál a barátja.
Na, jöhet a lepontozás :D
2015. júl. 6. 16:18
14/16 anonim válasza:
Mióta van az erkölcsösségnek negatív jelentése? Egyáltalán miért ciki ez a fogalom? A szexuális élete valóban rá tartozik, ettől függetlenül érdemes meghallgatni mások véleményét is, és aztán mérlegelni.
2015. júl. 6. 16:30
15/16 anonim válasza:
Utolsó, nem megy az olvasás? Erkölcscsőszökről írtam, akik kéretlenül is mások életében vájkálnak, és képesek azt mondani, hogy ne barátkozz xy-nal, mert túl sok partnere volt. Ez szánalmas, és csak a korlátolt, prűd emberek működnek így. Ezek vagytok ti, nem szimplán csak erkölcsösek. Arról nem is beszélve, hogy általában azok vannak ilyen nagyra az állítólagos erkölcseikkel, akik egyébként az égvilágon semmit nem képesek felmutatni. Így inkább arra büszkék, hogy mit NEM csinálnak. Pozitív eredményeik úgysincsenek.
2015. júl. 6. 21:34
16/16 anonim válasza:
Ettől még lehet ő nagyszerű barát. Szerintem hülyeség lenne ezért - meg pár idióta külső szemlélő kedvéért - eldobni egy jó barátságot.
A riboszómális egyéneket én sem szeretem, de most ha barátnak nagyszerű, akkor kit érdekel, hogy a magánéletben milyen?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!