Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Barátkozzak cigánnyal?

Barátkozzak cigánnyal?

Figyelt kérdés

Új munkahelyem van (5 hónapja) Meo-s vagyok (35) egy hegesztő üzemben. Ugye a hegesztők munkáját ellenőrzöm. Van egy cigány származású hegesztő (34) akinél rendszeresen leragadok beszélgetni együtt elmegyünk kávézni , kibeszélünk másokat, :) de már az otthoni problémákat is megosztjuk egymással.

Félelmetes mennyire hasonlítanak a szokásaink is.

Politikai nézeteink is hasonlók, érdeklődési körünk is.

Felajánlotta hogy menjünk együtt mármint a két család (nekik egy 3 éves kislányuk van nekünk egy 4 éve fiú) leálláskor a Balatonra nyaralni.

2015. jún. 28. 17:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
Van egy hírem, már barátok is vagyok ;)
2015. jún. 28. 18:00
 2/13 anonim ***** válasza:
Miért is ne? :))
2015. jún. 28. 18:01
 3/13 anonim ***** válasza:
55%
Ha neked ez kérdés, hogy barátkozzál-e cigánnyal, aki minden tekintetben szimpatikus, akkor én az ő helyében nem barátkoznék veled.
2015. jún. 28. 18:02
 4/13 anonim ***** válasza:
Persze, miért ne? Nekem a leírásod alapján normálisnak tűnik. Senki sem tehet a származásáról.
2015. jún. 28. 18:06
 5/13 anonim ***** válasza:
61%

Amikor elolvastam a kérdést azt mondtam: ne.

Amikor elolvastam a többit: persze ;)

2015. jún. 28. 18:18
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig is nagy rasszista voltam, de barátkoztam egy cigánnyal mert rászolgált. Ha ilyen jól kijöttök akkor csak származásra cigány, viselkedésre meg életmódra nem.
2015. jún. 28. 18:41
 7/13 anonim ***** válasza:
25%
Cigánnyal soha semmit, ez alapszabály.
2015. jún. 28. 19:16
 8/13 anonim válasza:
Kedves utsó! Ha te cigánny lennél? Akkor más lenne a véleményed! Hát még egy kicsit barátkoznék vele. Ja és buta a kérdés mert barátkoztál vele :)
2015. jún. 28. 19:53
 9/13 anonim ***** válasza:
30%
Ha cigány lennénk akkor lopnék, kötekednék, rabolnék, ordibálnák, verekednék mint a környéken élő cigányok 100%-a.
2015. jún. 28. 20:00
 10/13 anonim válasza:
61%
Ez egyaltalan nem igaz aki az utolsót írta :D tiszta nevetséges amiket kitalaltok :D Vannak normalis ciganyok is pl a muzsikusok :) teljesen normalisak a viselkedésük is a beszeduk is
2015. jún. 29. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!