Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan baratkozzak azzal az...

Hogyan baratkozzak azzal az emberrel, aki fontos nekem?

Figyelt kérdés

Nem tudom hogy baratkozzak az illetovel.(nem szerelmileg fontos). Joban vagyunk, fogjuk ra. Csak o magatol soha sem jon oda, soha nem ir.. Es az is bosszanto, hogy par nap alatt az eggyik ellensegevel is joba lett (vagyis aki ketszinu, kibeszelte meg a hata mogott is)

Kerlek segitsetek, es ertelmes valaszt kerek!

2015. máj. 24. 21:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát ha ő magától soha nem megy oda hozzád, vagy soha nem ír neked, akkor te biztosan nem vagy fontos a számára. Minek erőlködsz? És honnan tudod, hogy az a másik személy ellenség-e?
2015. máj. 24. 21:38
 2/6 Ami az eszembe jutt válasza:
hat elsonek is a lenyeg annyi hogy ne fuus utanna:) ha o igy akkor te is igy, majd ra jon hogy rad nagyobb szuksege van mint arra a ketszinu szemelyre, és akkor jol lenne neki, de mivel o is leszart teged te is csinald azt..de csak addig hogy erezze ilyen rossz volt neked az hogy magasrol leszart teged.
2015. máj. 24. 21:38
 3/6 anonim ***** válasza:

*Hogyan baratkozzak

Ilyen kérdést, csak a nem őszinte, nem egyenes ember tesz fel, aki érdekből akar a másik ember bizalmába beférkőzni.

A barátság ösztönből jön, nem vár el semmit, és nem kér semmit, az vagy jön a másik emberből, vagy nem jön.

Te leírsz valakit, és minden negatív jelzővel illeted, holott már a kérdésed is arról árulkodik, hogy nem vagy egyenes ember.

Vigyázz, mert ha egy okos emberrel kerülsz szembe pillanatok alatt le fogsz lepleződni, és nagyon kínos lesz neked.

Akivel egy normális egyenesember jóban van, az teljesen másként kezeli, és másként közeledik az adott emberhez-mint e.

2015. máj. 24. 21:51
 4/6 A kérdező kommentje:

Masodik valaszolo koszonom:)

Harmadik: Nem ismersz, szoval nem kell feltetelezni ilyeneket.

2015. máj. 24. 22:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Kérdező, te saját magad mutattad meg önmagad a kérdéseddel, és ahogy már a kérdésedben próbálod lejáratni azt a másik embert, aki nincs itt.

Ez 3 dolgot vet fel rólad:

Az elsőt már kifejtettem

A második a féltékenység

a harmadik, hogy simám a másik ember háta mögött tudsz lépegetni.

És ezt te mutattad be, egy kérdésben.Amit te tettél fel.

2015. máj. 24. 22:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Figyelj, kiirtam, hogy ertelmes valaszt kerek. Ez ha szerinted az nirmalis, hogy valaki az ember hata mogott pofazik, es nem a szemebe akkor gratulalok tenyleg! En csak tanacsot kertem, mert nem tudom hogyan tudnek baratkozni vele, kicsit visszahuzodo vagyok vele ellentetben. De ettol fuggetlenul en legalabb kepes vagok mas ele allni es szemebe mondani a dolgokat!
2015. máj. 24. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!