Hogyan baratkozzak azzal az emberrel, aki fontos nekem?
Nem tudom hogy baratkozzak az illetovel.(nem szerelmileg fontos). Joban vagyunk, fogjuk ra. Csak o magatol soha sem jon oda, soha nem ir.. Es az is bosszanto, hogy par nap alatt az eggyik ellensegevel is joba lett (vagyis aki ketszinu, kibeszelte meg a hata mogott is)
Kerlek segitsetek, es ertelmes valaszt kerek!
*Hogyan baratkozzak
Ilyen kérdést, csak a nem őszinte, nem egyenes ember tesz fel, aki érdekből akar a másik ember bizalmába beférkőzni.
A barátság ösztönből jön, nem vár el semmit, és nem kér semmit, az vagy jön a másik emberből, vagy nem jön.
Te leírsz valakit, és minden negatív jelzővel illeted, holott már a kérdésed is arról árulkodik, hogy nem vagy egyenes ember.
Vigyázz, mert ha egy okos emberrel kerülsz szembe pillanatok alatt le fogsz lepleződni, és nagyon kínos lesz neked.
Akivel egy normális egyenesember jóban van, az teljesen másként kezeli, és másként közeledik az adott emberhez-mint e.
Masodik valaszolo koszonom:)
Harmadik: Nem ismersz, szoval nem kell feltetelezni ilyeneket.
Kérdező, te saját magad mutattad meg önmagad a kérdéseddel, és ahogy már a kérdésedben próbálod lejáratni azt a másik embert, aki nincs itt.
Ez 3 dolgot vet fel rólad:
Az elsőt már kifejtettem
A második a féltékenység
a harmadik, hogy simám a másik ember háta mögött tudsz lépegetni.
És ezt te mutattad be, egy kérdésben.Amit te tettél fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!