Férjemmel közös barátunk, eljön hozzánk újdonsült barátnőjével. Kb. egy óra beszélgetés után elmennek, másnap a csaj bejelöli férjem a facebookon, engem nem. Kinek mi a véleménye erről?
Figyelt kérdés
2015. júl. 4. 19:13
12/14 anonim válasza:
Nem vagy neki szimpatikus valami miatt. Te is jelöld be a férjét. Aztán ha problémája lesz ezzel, akkor levonhatod a következtetéseket. Mi a helyzet most?
14/14 A kérdező kommentje:
Nem,nem jelölte vissza, ő szólt rám hogy bejelölte őt a csaj.De most már nem is érdekel ez a téma.Ahogy mondta az egyik válaszadó,hogy a csaj már így be is mutatkozott.Ez nekem is fura volt.Lehet hogy nem voltam szimpi a csajnak,ő sem volt elsőre nagyon az,de már csalódtam így kellemesen.Lehet, hogy később szimpatikus lesz,bár ez a dolog mindig megmarad bennem.Köszi mindenkinek a választ!
2015. júl. 12. 00:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!