Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Érezhet az ember majdnem...

Érezhet az ember majdnem "szerelmet" a barátja iránt (nem meleg téma! )?

Figyelt kérdés

Nem értem magam. Heteró vagyok, tényleg nem vagyunk melegek. Szingli vagyok, van egy barátom, aki fiatalabb nálam, sokat köszönhetek neki, mert a fiatal és pozitív habitusával kirángatott a depiből és nagyon sokat kaptam tőle így lelkileg.

És most meg úgy érzem, hogy mintha szerelmes lennék bele. No nem vagyok homár, sőt, nőkkel szexelek, de lelki értelemben ezzel a sráccal lennék legszívesebben örökké. Tényleg mint aki szerelmes, örökké rá gondolok és mint egy kamasz örökké lesem a vibert, hogy ír-e, nézem hogy fenn van-e a fecen stb. Még a nőkkel lévő randik közben is őrá gondolok állandóan, hogy mit csinálhat éppen, merre jár stb. Szerencsére elég intenzív és sűrű a kapcsolattartásunk, de nem akarok a nyakára mászni vagy azzal elriasztani, hogy örökké lekössem minden idejét, de ha tehetném éjjel nappal vele lennék.

Mitől lehet ez?

(kérem, hogy normális válaszokat írjatok, a homározós marhaságok nem érdekelnek)

2015. jún. 28. 12:01
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Nagyon jókat írtatok.

A sráccal sokat járunk bulizni is. De a múltkor volt több óránk előtte és együtt töltöttük a délutánt (több ilyen is volt már

Egyik alkalommal pl egy padszerű képződményre, amin bőven elfértünk, lefeküdtünk egymás mellé délután pihenni és beszélgetni.

Vagy elhívott kettesben sétálni a Dunapartra.

Mindegyik nagyon érzelmes és meghitt alkalom volt, nagyon jó volt és semmi buuzulás vagy ilyenek, de nagyon közel éreztem őt magamhoz akkor. Tényleg szerelem, csak testiség nélkül. :)

És ő sem langy, mert közben folyamatosan a csajokról beszélgettünk, meg lestük is őket.

2015. jún. 29. 21:08
 12/19 anonim ***** válasza:

Jegyzik egy ideje amúgy.

[link]

2015. jún. 29. 22:04
 13/19 A kérdező kommentje:
Ma is kettesben strandon voltunk és baromi jól éreztük magunkat. Szinte jobban feldobott ez, mint amikor csajjal mászkálok. :)
2015. júl. 4. 17:38
 14/19 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy heteroszexuális, biromantikus vagy - mert a romantikus vonzalom nem egyenlő a szexuális vonzalommal.
2015. júl. 15. 15:01
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Én 22 éves nő vagyok, és szerintem, amennyiben ez nem válik más függőséggé (nem határozza meg, hogy hová mész, mit csinálsz, nem rontja el a nőkkel lévő randijaidat vagy egyéb más barátságaidat), akkor nem baj. Szerintem ez olyan barátság lehet, mint a történelemben lévő nagy barátságok, vagy mint Frodó és Samu, hogy egy közismert példát mondjak. Őket is szokták csúfolni, de valójában se a film se a könyv nem állítja, hogy melegek lennének. Nekem mindig szimpatikusak voltak ilyen barátságokról szóló történetek, és nem hiszem, hogy ez túlzás volna a részetekről, főleg, ah tényleg kirángatott a depresszióból stb. Én is ismerek 2 srácot, akik állandóan együtt lógnak, volt, hogy össze is öltöztek, van közös profilképük Facebookon, és rossz nyelvek szeretik őket lehomározni, de tényleg nem azok. Legjobb barátok gyerekkoruk óta, és ugyebár minél jobban csúfolják őket, vagy minél jobban melegnek hiszik őket, annál jobban összebarátkoznak, hiszen egyre jobban elhagyják ezeket az ostoba embereket maguk körül.

Szerintem ha nem akadályozza ez az életviteledet, hanem pozitívnak éled meg, és a dolog kölcsönös, mint a fenti 2 srác esetében, akkor nem baj. akkor lehet baj, ha ő nem viszonozza, vagy ha már eszerint rendezed be az életedet.

2015. aug. 7. 12:17
 16/19 anonim ***** válasza:
Ja, és a Duna-parton sétálni tökre nem olyasmi, amit csak melegek csinálhatnak. Duna-parti településen élek, ebben nálunk semmi extra nincs. Még az is lehet, hogy azért érezted meghittnek, mert a mai technikával átszőtt világban egy duna-parti beszélgetés a személyessége miatt tényleg meghitt lehet.
2015. aug. 7. 12:23
 17/19 A kérdező kommentje:
Nagyjából kölcsönös. Ha ő ennyire nem is fejezi ki nyíltan hogy mennyire tartja sokra vagy sem a baratsagunkat, de ha nem írok rá egy fél napig, akkor ő jelentkezik. Nyaralni is együtt voltunk azóta. Ami talán különböző hogy ő nagyobb társasági életet él hozzám képest igy néha picit érezhetem, hogy nekem egy hangyányival fontosabb, mint neki de ez nagyon elenyészően kicsi különbség. Valóban ha nem válik megszállottsággá nálam és nem rendelek mindent ennek alá akkor nem lesz gond.
2015. aug. 7. 14:05
 18/19 anonim ***** válasza:
Akkor minden rendben. :)
2015. aug. 7. 19:26
 19/19 Brthpt válasza:
Mennyire király! Szerintem nagyon szerencsés vagy! 20/F
2015. aug. 28. 06:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!