Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Baleset vagy öngyilkosság?

Baleset vagy öngyilkosság?

Figyelt kérdés
Volt egy barátom akinek az utóbbi időben eléggé betett ez élet és úgy vettem észre rajta,hogy depressziós.Nemrég meghalt egy balesetben.Motorral ütközött egy autónak.Az ütközés pillanatában körülbelül 200 al ment a szakértők szerint és a szemtanúk szerint még csak nem is fékezett.Lehetséges,hogy nem egyszerű baleset volt?
2015. jún. 16. 13:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Először is részvétem.

Másodszor, ezt utólag már nem fogja tudni senki megmondani, mi játszódott le benne az ütközés előtt. Hogy tudatosan ment-e neki, vagy elkalandozott a figyelme akár éppen a problémái miatt, stb.

2015. jún. 16. 14:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehet. Ha véletlen lett volna, akkor automatice nyomja a féket az ember, mert védeni próbálja az életét.
2015. jún. 16. 14:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de ha direkt csinálta, akkor más módot is választhatott volna, mint másokat is veszélybe sodorni.
2015. jún. 16. 14:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem ismertük a barátodat. Lehet, hogy annyira magába volt zuhanva hogy amiatt lett baleset mert nem figyelt. Remélem másnak nem lett baja, bár ez alapján... csak nem akart úgy meghalni, hogy más is megsérüljön.
2015. jún. 16. 14:06
 5/6 anonim ***** válasza:
9%
Volt egy motorja és depressziós volt? Ez egy paradoxon.
2015. jún. 16. 14:14
 6/6 anonim ***** válasza:

Na remek. Ezért parázok a motorosoktól.

Alapból nem sok esze van annak, aki 200-al megy, de ha meg így lesz öngyilkos, akkor kár, hogy abban a pillanatban meghalt.

Ha nekimegy így egy autónak, akkor 99,9%m hogy X ártatlan embert is megöl. Hiába vagyok depis, nem fogok magammal vinni a halálba mást is.

Ha meg motorral akar öngyilkos lenni, menjen neki egy fának.

Ne haragudj, én a barátodat nem sajnálom, csak a családját.

2015. jún. 16. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!