Két férfi között ilyen szoros barátság?
Van két ismerősöm, akikkel nem sűrűn találkozok, kb. fél évente. 23-24 éves korosztály. Mindkettőnek van barátnője, viszonylag hosszú kapcsolatok. Észrevettem, hogy amikor náluk voltunk, és a barátnőik nem voltak ott, egyfolytában egymást ölelgették. De nem olyan "keményen" ahogy pasik szoktak hülyéskedni, hanem ilyen kis finom, apró ölelések, átkarolások. Egyszer az egyik srác hozzá is bújt a másikhoz. Az egész olyan érzéki és meghitt volt, ugyanakkor titkos is, mert azt hitték, hogy nem látja őket senki.
Amikor mondtam a páromnak, hogy mit láttam, először röhögött, aztán elgondolkozott, és azt mondta, hogy végül is bármi lehet.
Szerintetek mi lehet ez? Ennyire szoros a barátságuk, vagy titokban melegek?
Tudom, hogy nem szép dolgok másokról így beszélni, de itt úgyse tudja senki, hogy kiről van szó, és hátha valakinek van hasonló tapasztalata.
Miért ne lehetnének melegek? A melegek egy részének alibi hetero kapcsolata van!
Ezen kívül természetesen nem kizárt az a verzió se, hogy biszexekről van szó.
Egészségükre.
A melegek egy részének alibi hetero kapcsolata van!
Hát te nagyon okos lehetsz! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!