Van ferfi- noi baratsag?
Figyelt kérdés
En boldog parkapcsolatban elek. Probalok baratokat keresni es elkezdtem levelezni egy velem egykoru sraccal, akivel hasonlo az erdeklodesunk, de egyikonk sem vonzodik a masikhoz, csak baratkent erdeklodunk egymas irant. En ugy gondolom, hogy van ferfi noi baratsag, mert a legfontosabb hogy bizzunk egymasban. Ti mit gondoltok? Elore is koszi . 25 eves lany vagyok amugy2015. márc. 10. 20:29
2/7 anonim válasza:
Nincs, te előbb-utóbb csúnyán ki fogod használni őt és ő sérülni fog. A férfi-nő barátság a női önzés torz szüleménye.
4/7 anonim válasza:
Van. Lehet, hogy különböző korosztályokkal "biztonságosabb" egyeseknek, de megoldható.
5/7 anonim válasza:
Ja, meleg férfi-női barátság. Ilyen van.
6/7 anonim válasza:
Akik ezt a dolgot folyton tagadják, azok felfogják hogy egy olyan emberi képet festenek le, amiben az egyik nemnek csak a saját neméből lehetnek barátai és a másik nemből egyetlenegy közeli ember, a párkapcsolata/szerelme létezhet?
Mert ez egy baromi nagy marhaság.
7/7 anonim válasza:
Az én esetem lehet különleges vagy nem tudom, a legjobb barátom egy lány, már egy osztályba jártunk általánosban és egy suliban középsuliban, a többiek lemorzsolódtak, ő megmaradt, mindent tudunk egymásról, szinte családtagok vagyunk a másiknak 20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!