Szombaton ott alszok az egyik barátnőmnél. A szüleit szerintetek tegezhetem?
Figyelt kérdés
Mert szerintem az is furán jönne ki, mivel még nem láttam a szüleit, (ez lesz az első alkalom) ha tegezném őket. De az is eléggé fura lenne a magázódnék. Szerintetek?
Köszönöm szépen előre is a válaszokat:)
13/L
2015. máj. 27. 20:57
11/11 anonim válasza:
Jézus, ennyire kihalt a fiatalokból a tisztelettudás? Oo" Nem fura magázódni. Van olyan barátom, akinek a szüleit kis pisis korom óta ismerem... az elmúlt 20+ év után sem tegeződünk. :D Persze van, aki felajánlotta, azzal igen. De az idősebbeket sose tegezd le, hacsak nem ők ajánlják fel! Jegyezd meg, sok kínos helyzettől megkíméled magad.
Sőt, mivel vendégségbe mész, akár vihetnél is valami apróságot nekik. Gesztus, amivel jobb benyomást keltesz és nem fogják azt gondolni, hogy farkasok neveltek fel vagy ilyesmi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!