Az a bizonyos fiú lány barátság. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2 éve kerültem ezzel a sráccal egy osztályba, a tesóink ismerték egymást már régebbről,mert évfolyamtársak és itt laknak egy utcával arrébb. Mikor megismerkedtem az osztálytársammal egyből leírtam,mert annyira különbözőek vagyunk,gondoltam úgysem leszünk jobban. Nos, a dolog másként történt..már nem emlékszem hogyan lettünk jóba,de sokfelé mentünk együtt,és egész jó barátok lettünk. Nekem eközben lett barátom,kb a megismerkedésünk után 2-3 hónappal.Így ő ilyen téren engem egyáltalán nem érdekelt. Mindenki mondta, hogy biztosan tetszem neki meg stb..igazából sejtettem,mert poénkodott ilyenekkel,de mikor kettesben voltunk tudtam mindig hogy mit gondol, ezért nem is féltem az ilyen pletykáktól,mert nagyon jól megvoltunk..aztán a barátom elköltözött egy éve,és bár én nagyon szerettem egyre többet voltam a haverommal, és ennek a barátom nem örült, így hát elkezdett tiltani tőle..ami végzetes hiba volt,mert ezzel csak azt érte el hogy hiányozzon. Amúgy is szakítani akartunk mert sok nézeteltérésünk volt, de ő kitartott amellett hogy csak átmeneti állapot, én viszont már nem akartam folytatni,de úgy voltam vele,nyárig adok esélyt a dolognak,ha akkor sem megy akkor vége. Azonban mikor kezdett jó idő lenni a haverommal kezdtünk újra nagyon jóban lenni, és talán a hiánya miatt, vagy csak mert így kellett lennie,de megváltoztak a dolgok. Körülbelül egy hónapja,hogy szinte már elválaszthatatlanok lettünk, és két hete történtek olyanok,hogy már nem csak tetszett,de beleszerettem. Így hát szakítottam a barátommal,akivel addigra már alig beszéltünk,így az nem is viselt meg. A haverom pedig egyre erőteljesebb jelzéseket tett,megfogta a kezem,megpuszilt, mondta hogy nagyon szeret, erre mikor rákérdeztem azt mondta hogy ő nem akar egy barátságot tönkretenni. Ez történt tegnap. Félek a hétfőtől..ugyanis én már nem tudnék a barátja lenni. Mire volt jó ez? Ha nem akart semmit akkor miért játszott? Annyira meglepett,magamhoz sem térek,mintha nem is ismerném..Mire számított? Egyáltalán szeret e? Félénk fiú egyébként,barátságosnak az,de nehezen lehet elnyerni a bizalmát. Nekem sikerült,akkor mégis mi történt? Valaki akivel hasonló történt segítsen,mert kétségek között vagyok,félek a szemébe nézni..18 L2015. máj. 17. 21:30
1/3 anonim válasza:
Fél, hogy tönkremehet a barátságotok és megszakad köztetek a kapcsolat. Vajon tudja-e, hogy neked Ő tetszik? Ha nem akkor itt a kérdésedre a válsz. :) Beszélj vele, és mondd el neki, hogy megváltoztak vele kapcsolatban az érzéseid, és már nem csak haverként tekintesz rá. A leírtak alapján viszonozni fogja. :)
3/3 Mentifantezsvér válasza:
Ha úgy gondolod működne a dolog hosszú távon akkor meg éri elmondani neki és megprobálni a kapcsolatot, ha viszont csak fellángolás és amugy se működne akkor felesleges egy barátságot ezzel tönkretenni. Te ismered és érzed hogy ebből mi sülhet ki ugyhogy a kérdés az hogy megéri e kockáztatni? (Tapasztalatbol mondom hogy sokszor megéri)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!