Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Én is akarok legjobb barátot....

Én is akarok legjobb barátot. Miért nincs?

Figyelt kérdés
Én is akarok egy legjobb barátot aki annyira szeret mintha a testvére lennék és akiben bízhatok és bármit meg tudok vele beszélni... :(

2015. máj. 16. 19:35
1 2
 11/19 anonim válasza:
0%
Legjobb barát nincs! A barátok csak kihasználnak,átvernek, fájdalmat okoznak,elveszik szerelmedet (mindenedet) egyszóval csak fájdalmat okoznak! :)
2015. máj. 17. 11:55
 12/19 anonim válasza:
Én egy fiatal meleg srác vagyok esetleg valaki barátkozni?
2015. máj. 17. 18:39
 13/19 anonim válasza:
A baratokat nem kell keresni hanem ok talalnak meg. Ha tulsagosan erolteted akkor nem talalsz. Es az nagy hulyeseg hogy a baratok csak fajdalmat okoznak.
2015. máj. 18. 16:49
 14/19 anonim ***** válasza:
Nemed, korod? Amúgy hasonlóan érzek én is mostanság :-/ 27/F
2015. máj. 20. 15:11
 15/19 anonim ***** válasza:
19%
A legjobb barát/nő tipikusan a 12 éves tinilányok szótárában létező fogalom. Egyébként olyan nem létezik. Barát van, meg haver. Majd ha elég érett leszel hozzá, találsz ilyet. Feltéve, ha nem a neten, hanem a valós életben próbálkozol.
2015. máj. 20. 15:40
 16/19 anonim ***** válasza:

Nekem 1 legjobb barátom van, akiben még nem csalódtam soha, de ő jóval idősebb nálam. Bajban a páromra is számíthatok, vagy az anyámra, ez nem kérdés.

Van olyan barátnőm akivel elhülyülünk és sok mindent meg tudunk beszélni, mert hasonlóan gondolkodunk, de előfordult régebben, hogy egy bizonyos dologban átvert és már nem bízok meg benne 100%-osan. Vannak dolgok, amiben megbízható, de nem mindenben.

2015. máj. 22. 02:38
 17/19 A kérdező kommentje:
Kedves #15 úgy gondolom hogy a 18 éves fejemmel érett vagyok hozzá és igen is van! Nem itt keresem de magántanuló vagyok és úgy nehezebb?
2015. máj. 25. 23:28
 18/19 A kérdező kommentje:
*!
2015. máj. 25. 23:29
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem sincs legjobb barátom. Akire azt hittem, közeli barát, arról kiderült, hogy a kutyáját is többre tartja nálam. Szép dolog az állatszeretet, de ha úton vagyok és nincs hol aludnom, erre ő annyit mond, hogy nálam nem tudsz, mert a kutyám nem alszik jól az idegenektől... akkor be kell látni, hogy az nem barát, nem is hotel. Ez csak szükséghelyzet volt. Én is barátkeresőben vagyok. Regisztráltam olyan oldalra mint az interpals, hogy ismerkedjek, de nem sok minden sült ki belőle. Nálad javult már a helyzet?
2017. ápr. 6. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!