Más is érzett már így? A legjobb barátnője akarok lenni! Úgy érzem, megtaláltam a másik felem!
Vannak barátaim, nem túl sokan, de van két barátnőm, akit nagyon szeretek. Legjobb barátnőm, olyan egy, olyan igazi, viszont már jó ideje nincs sajnos. Bármennyire is szeretem a csajokat, mégsincs meg az az érzés.
Van egy munkatársam, már jó ideje dolgozunk együtt, mindig jóban voltunk, de csak a munkahelyi keretek között, esetleg egy-két privát beszélgetés. Az utóbbi pár hónapban viszont iszonyatosan belsőséges lett a kapcsolatunk, szinte nincs nap, hogy ne beszélnénk, úgy érzem, megtaláltam a másik felem, nagyon nagyon szeretem, mint embert.
Szeretném, ha nem rontanám el, ha még közelebb kerülnénk egymáshoz, szeretnék a tényleg becsben tartott barátja lenni. Félek, hogy elrontom.
Lehet ezt valahogy tudatosan csinálni, vagy egyszerűen ez adja magát?
Sajnos az önbizalmam sosem volt a csúcson, most is attól félek, hogy én kevés leszek, mint A barátnő...
Sosem gondoltam volna, hogy van valaki, akivel ennyire egy hullámhosszon érzem magam és ennyire tudom szeretni, mint embert.
Mit tegyek, hogy el ne rontsam?
Én 24 ő pedig 26.
lány vagyok és legjobb barátnő a téma, így ugye ő is az.
Köszönöm az eddigi válaszokat! Próbálok tényleg nem rágörcsölni. :) Csak sokszor látni széthulló barátságokat, biztos megvan a maguk oka, én pedig tényleg úgy érzem, hogy nagyon szeretem őt! Mint barátnőt!
Nem tudom ezt megfogalmazni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!