Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Fiú-lány barátság lérezik?

Fiú-lány barátság lérezik?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akivel nagyon sokat beszélek facebookon. Szinte minden nap. Viszont suliban nem ilyen sűrűn. Viszont azt is érzem, hogy néha zavarban van, ha velem beszél, de ez fordítva is igaz.

Rengetegszer írja, hogy szeret, de nem teszi hozzá, hogy barátilag és azt is mondta már, hogy hiányzom neki. Ezt akkor modta amikor kb egy hétig nem is beszéltünk. Akkor modta, hogy rég beszéltünk és, hogy hiányoztam neki.

2015. máj. 11. 20:15
 1/9 anonim ***** válasza:

létezik, nekem van fiú barát barátom

de ez fiú téged nem úgy szeret

barát barátnak nem mondja h szeret

2015. máj. 11. 20:28
 2/9 anonim ***** válasza:
Létezik...de ez nem az. Ő téged szerelemmel szeret.
2015. máj. 11. 20:39
 3/9 anonim ***** válasza:
Létezik. Egy darabig biztos
2015. máj. 11. 20:49
 4/9 anonim ***** válasza:

Tök örülök, hogy nem bunkó válaszokat kaptál.

Létezik.

Ugyanígy vagyok egy fiúval, régi barátom - nem feltétlenül kell beleképzelni dolgokat ebbe. Rá kell kérdezni, tisztázni kell, amit tudni akarsz, ha bizonytalan vagy valamiben.

2015. máj. 11. 21:24
 5/9 anonim válasza:

létezik, én fiú vagyok van egy lánybarátom és mindent el tudunk mondani egymásnak a sulitól a nemi életünkig mindent, engem se zavar és őt se nekem is van barátnőm neki is barátja, ennyi

bár ez nálatok nem csak barátság

2015. máj. 12. 14:51
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Én is örülök, hogy értelmes válaszokat kaptam! :)
2015. máj. 12. 16:15
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem jött össze, próbáltam egy lánnyal barátkozni aztán lefeküdtünk.... ennyit erről, utána már nem volt a barátom :) elment messzire, pedig igazán nagyon szerettem mint barátot :)
2015. máj. 13. 20:11
 8/9 A kérdező kommentje:
Értem...hát, sajnálom.
2015. máj. 14. 20:25
 9/9 anonim válasza:
A napokban tapasztaltam magamon,nem létezik,vagyis egy bizonyos ideig biztos létezik,de egy idő múlva az egyik félnek biztosan megtetszik a másik...
2017. szept. 22. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!