Milyen egy igazi fiú-lány barátság?
Hát nézd, az olyan ember elég kevés, akihez annyira vonzódol, hogy párkapcsolatot akarnál vele. Hosszútávú barátság akkor van fiú és lány közt, amikor nincs elég erős vonzalom köztük a párkapcsolathoz, de szellemileg nagyon passzolnak.
:)
Ennyi a "titok".:)
Egy igazi fiú-lány barátság olyan dolog, amit mindenkinek meg kéne tapasztalnia. :) Ha tényleg őszintén és ugyanúgy, csak barátként szeretik egymást (ami ritka, de van ilyen), akkor az egyik legjobb dolog a világon. Emberfüggő, hogy milyen szoros és tartalmas, de a mi esetünkben megvan a kölcsönös törődés, aggódás, segítés, elfogadás és tisztelet. Na meg persze a szeretet. :) Talán szorosabb a kapcsolatunk, mintha szerelmesek lennénk. Nagyon hiányzik, ha nincs velem és talán akkor érzem legjobban magam, ha vele vagyok. Ha kell megvédjük egymást, kicsit olyan, mintha testvérek lennénk. Persze nagyon sokszor húzzuk egymást, de ha baj van, akkor a "te problémád az enyém is" elv működik. Ahhoz hozzá kell szokni, hogy mindig jön a "miért nem jöttök össze? olyan aranyosak vagytok együtt" rész :D de ha barátok vagytok, akkor ez nem kérdéses. Ha mégis az, akkor nem csak az van...
Szóval mindenképp legyen egy ellentétes nemű (legjobb) barátod, mert az elmondhatatlanul jó és megszépíti az életed. :))
Hát szerintem nagyon de tényleg nagyon ritka az ilyen.
Általában ha annyira közeli a kapcsolatuk, akkor előbb-utóbb jön az intimitás is, onnan meg már vagy barátság vagy több. Maximum ha épp a saját neméhez vonzodik az egyik fél akkor el tudom képzelni.
Húú, ezt a kérdést már nagyon régóta vártam :D
Nekem 2 olyan lány barátom van, hogy az.. fenomenális :D
Mind a kettő másik suliba jár, de ez nem okoz gondot hétvégi talik, vagy akár délutáni kibeszélős, kólázós, kávéházas beszélgetéseknél.
Nekem van csajom, neki van pasija. Perzse mind a kettőnk párja rohadt féltékeny, de mi tudjuk, hogy barátok vagyunk.
Amikor nem jártunk pl. együtt néztünk egymásnak pasikat/csajokat. Nagyon jó lánnyal egy igazi legjobb barátság, mert.. mert ez tényleg jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!