Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy szerettessem meg magam...

Hogy szerettessem meg magam az osztálytársaimmal? 15/L

Figyelt kérdés

Most megyek majd gimnáziumba és eléggé félek, hogy nem fognak bírni. Mert ez a mostani sulimba is így van. Persze vannak barátaim, meg velük nagyon jól elvagyok, de a menőbb arcok nem nagyon bírnak! Főleg a fiúk! És fogalmam sincs, hogy miért...egyátalán nem vagyok csúnya (NEM EGO)

Tudnátok tippeket adni, hogy mit csináljak??? Akár privibe is!

2015. máj. 3. 17:13
 1/3 Javala válasza:
rendezz sok BULIT, kevés sminket használj, olvass gyakran vicceket és süsd el őket
2015. máj. 3. 17:34
 2/3 Senorita Pan válasza:
Legyél közvetlen, de ne erőltetett! Szerintem, ha önmagadat adod, kedves vagy, és segítőkész (de NE legyél az, aki mindenki háziját írja!), akkor bírni fognak.
2015. máj. 4. 08:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Én meg a belemet kihányom, ha valaki a másokhoz viszonyulás aspektusából próbál menő arcnak tűnni. Legyen identitásod, és ha ahhoz hű vagy, akkor kevés barátod lesz, de azok tényleg jelentenek is majd valamit, ráadásul önazonos maradsz.
2015. máj. 4. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!