Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan lehet uj baratsagokat...

Hogyan lehet uj baratsagokat kotni 30 felett?

Figyelt kérdés
A kialakult eletritmusok megvannak.
2015. ápr. 26. 00:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne nekem munkahely kizárva erős a gyanum hogy majd ha járok majd tanácsadásra baba miatt akkor talán barátkozhatok. :)
2015. ápr. 28. 19:21
 12/17 anonim ***** válasza:
én ìrtam az önismereti csoportot. Érdemes kipróbálni egy művészetterápiás vagy táncterápiás csoportot pl. nekem előbbivel nagyon jó élményeim voltak, önismeret mélyìtésére is jó, mkdennapi feszkó feldolgozása és még relax technikákat is tanulhatsz :) vannak más nem módszerhez kötött pl. női csoportok, vagy a meetup szoktam látni kifejezetten barátok szerzésére és ismerkedésre irányuló csopikat
2015. ápr. 28. 19:49
 13/17 A kérdező kommentje:
Meetup? Nem ismerem...
2015. ápr. 28. 21:34
 14/17 anonim ***** válasza:

Kétlem, hogy nagyon reklámozhatnám itt, de meetup és com-os a végződése :)

tulképpen random összeröffenések, ott van egy-két női csoport vagy angol nyelvet gyakorló csopi vagy éppen meditáció

ezek általában ingyenesek, egy-kettő speckó van ahol van egy minimális összeg

2015. ápr. 28. 21:45
 15/17 A kérdező kommentje:
Vegyes csoportok is vannak? a munkam miatt szinte nokkel erintkezem...nem parszerzes celjabol...de szivesen kotnek kizarolag baratsagot ferfiakkal is...
2015. ápr. 28. 22:23
 16/17 A kérdező kommentje:
Koszonom eddigi kedves valaszaitokat....
2015. ápr. 28. 22:34
 17/17 anonim ***** válasza:

Szerintem úgy, hogy nem kezdesz el előítéleteket gyártani, hogy "a kialakult életritmusok megvannak" - ugyanis mindenkinek arra van ideje, amire akarja.

És nem kell idegenként leülni random kocsmázókhoz, de ha valaki hajlandóságot mutat a beszélgetésre, akárhol, legyen az fitnessterem vagy akár az orvosi rendelőben várakozó akárki, akkor nyitottnak kell lenni.

És dolgozni kell a barátságokon, igen, ez munka, kisebb korban is az volt, csak akkor az volt a "fő dolgunk" most pedig a munka mellett is ugyanannyi erő kellene rá.

KEll is rá! Nem szabad beszűkülni, csak mert valaki elmúlt valahány éves.

Amúgy mi történt, sikerült találnod valakikt?

2015. nov. 17. 04:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!