Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tennétek a helyemben?...

Saci01 kérdése:

Mit tennétek a helyemben? (barátság ügy)

Figyelt kérdés
Sziasztok a problémám a következő:A barátnőim kiközösítenek.Amíg 4-en voltunk minden happy de segytettem a harmadunoka testvéremnek bejutni a körbe 5-en lettünk.Ekkor kezdtek el kiközösyteni suttognak kihagy összeöltözés ajándélvétel ....és tanár lánya vagyok.Mit tennétek?
2015. ápr. 21. 16:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Parancsolsz?

odáig értem hogy négyen voltatok.

Írd le légyszives világosabban,megfogalmazva.

2015. ápr. 21. 17:35
 2/3 A kérdező kommentje:

Bocsi igazad van megfogalmazom még egyszer :amikoröten lettünk engem dobtak ott állok mellettük és a közös nyaralásukról beszélnek csak 4-en. Amikor kapcsolódok leszólnak.nem érzem velük jól magam és már ha meg szeretném nézni min nevet eltakarják és az az érdekes,hogy az egész évfolyam tudja csak én nem.Lenne egy osztálytársam akivel jól elvagyok de csak amikor nincsenek ott a barátnői ők ugyanis nem vennének be.:c

Ez van .7. osztályos vagyok nem szeretnék sulit váltani.És amiről utoljára írtam az hogy tanár lánya vagyok és ha jó jegyet kapok vagy megdicsérnek ez a válasz mert ő Zsuzsika a kiskedvenc.a múltkor sírva mondtam el nekik hogy duplán kell teljesítenem a jegyért mert máshogy nem adja meg a kitűnőt pontosan azért hogy ne kivételezzen.erre ők vissza ordítottak hogy nem értek semmihez a versenyeken is csak azért vagyok első mert tanár lánya vagyok.És nem hiszik el.Ez van most jelenleg dióhéjban.lehet még most is zagyvának tűnek de pontosan ez van!:c

2015. ápr. 21. 18:05
 3/3 anonim válasza:
Sajnos nagyon nem szerencsés helyzet, hogy az anyukád egyben a tanárod is. Azt gondolom nem tudod kivédeni, hogy ezért támadjanak téged, akkor sem, ha nem kedvez neked az anyud. Jobb lenne, ha nem magyarázkodnál emiatt, mert nem vagy senkire sem rászorulva, inkább légy büszke az eredményeidre. Viszont talán nevek említése nélkül megbeszélhetnéd vele ezt a problémát, hátha lenne neki is jó ötlete. Amúgy meg olyan barátnőkre lenne szükséged, akik nem közösítenek ki téged, hanem elfogadnak és szeretnek a "tanár lányaként" is. Nézz csak körbe, szerintem lesz ilyen is...
2015. ápr. 22. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!