Mit tennétek a helyemben? (barátság ügy)
Parancsolsz?
odáig értem hogy négyen voltatok.
Írd le légyszives világosabban,megfogalmazva.
Bocsi igazad van megfogalmazom még egyszer :amikoröten lettünk engem dobtak ott állok mellettük és a közös nyaralásukról beszélnek csak 4-en. Amikor kapcsolódok leszólnak.nem érzem velük jól magam és már ha meg szeretném nézni min nevet eltakarják és az az érdekes,hogy az egész évfolyam tudja csak én nem.Lenne egy osztálytársam akivel jól elvagyok de csak amikor nincsenek ott a barátnői ők ugyanis nem vennének be.:c
Ez van .7. osztályos vagyok nem szeretnék sulit váltani.És amiről utoljára írtam az hogy tanár lánya vagyok és ha jó jegyet kapok vagy megdicsérnek ez a válasz mert ő Zsuzsika a kiskedvenc.a múltkor sírva mondtam el nekik hogy duplán kell teljesítenem a jegyért mert máshogy nem adja meg a kitűnőt pontosan azért hogy ne kivételezzen.erre ők vissza ordítottak hogy nem értek semmihez a versenyeken is csak azért vagyok első mert tanár lánya vagyok.És nem hiszik el.Ez van most jelenleg dióhéjban.lehet még most is zagyvának tűnek de pontosan ez van!:c
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!