Normális hogy így érzek?
van egy nagyon közeli barátnőm, évekkel ezelőtt együtt táncoltunk hosszú ideig, régóta ismerjük egymást és szoros a kötelék, annak ellenére hogy nem járunk egy suliba és sajnos nem is találkozunk túl gyakran. ennek a barátnőmnek meglehetősen híres tumblr blogja van. a suliban természetesen meséltem róla a barátaimnak, és az egyik évfolyamtársnőm felkereste a blogját, és elkezdtek beszélgetni. ő azt tervezi, hogy majd hű de jóban lesznek. ismerem ezt a lányt, és már régebben is előfordult ilyen: mondhatni "elvette" tőlem már pár barátomat. ügyesen belepte magát a szívükbe, aztán később elkezdte kibeszélni a hátuk mögött őket, mindenkivel baja volt/van. viszont ez esetben van egy olyan érzésem, hogy azért csinálná ezt a hirtelen ismerkedést, hogy engem bosszantson.
tudom, hogy nem tarthatunk jogot arra, hogy megszabjuk másoknak, ki kivel barátkozzon, nem is tettem és nem is fogom, még csak féltékeny sem vagyok, illetve eddig még nem, de ha tényleg olyan nagyon jóban lesznek, lehet elveszítem őt és ettől nagyon nagyon félek..
normális ez egyáltalán? éreztetek már ti is ilyet?
mit tehetnék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!