Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Létezhet "igaz" barátság két...

Létezhet "igaz" barátság két fiú között?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy szert tudok-e tenni olyan barátra, aki olyanná válhat úgymond mintha a testvérem lenne. Szóval akivel bármikor beszélhetek, bármikor kereshetem. Átmehetek hozzá, átjöhet hozzám. Itt is aludhat. Elmehetünk együtt kirándulni, bármi. Szóval hogy amolyan báty/öccs lehet belőle?

Megjegyzés: meleg vagyok amúgy és tényleg "sima barátságra" gondolok, nem "túl a barátságon"-ra. Akár heteró akár meleg fiúval.

2015. ápr. 15. 22:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ezt most komolyan kérdezed, vagy barátokat keresel itt?

De válaszolva: Azért, mert meleg valaki, még nem fog a saját neme minden egyedéhez vonzódni, szóval miért ne lehetne?!

Sőt két meleg is lehet csak barát...

2015. ápr. 16. 23:25
 12/15 A kérdező kommentje:
Komolyan kérdezem és egyben barátok jelentkezését is elfogadom, ha úgy van. Sajnos nem nagyon van olyan barátom, mint amilyenről a leírásban írtam. Szóval hogy akit testvérként szerethetnék... pedig nagyon jó lenne ha lenne...
2015. ápr. 16. 23:30
 13/15 anonim ***** válasza:

23:25 vagyok

Szerintem a legtöbb ember ezt várja el egy normális barátságtól :)

Járj nyitottan a világban, és rengeteg embert megismersz majd, persze ezt könnyű mondani... De az biztos, hogy nem nagy eséllyel találsz itt ilyen barátokat...

A legjobbakat kívánom! :)

2015. ápr. 17. 22:42
 14/15 anonim ***** válasza:
Hany eves vagy? Nem mintha a kor annyira szamitana, csak szerintem kicsit koros lehetek hozzad.
2015. ápr. 27. 10:50
 15/15 anonim válasza:
18/f/m Ha gondolod, írhatsz. :)
2015. ápr. 27. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!