Olyan létezhet, hogy nem akarok többet barátokat?
Volt egy csomó barátnőm és egy nagy baráti köröm, akikről szép sorban kiderült, hogy mind csak kihasználtak, méghozzá nem kis szinten.
A legrosszabb a gyerekkori barátnőm volt. Ő olyan szinten alátett nekem, hogy akkorát estem, hogy évekig nem tudtam felállni miatta. De én hülye megbocsájtottam és megint megpróbált kihasználni. Szült egy gyereket a nyomorba, a nagy semmibe és azt akarta, hogy én legyek a keresztanyja. És rá akart venni, hogy hagyjam ott a sulit és menjek el dolgozni. És persze kinek adjam a pénzt? Vele megszakadt a kapcsolat és utána visszahallottam a pletykákat, hogy én csak a pénze miatt barátkoztam vele és a többi. Szóval vicc ez az egész. Hallani se akarok róla soha többet.
A másik ilyen "jóbarát" miatt majdnem akkora bajba kerültem, hogy ki tudja, mennyire tehette volna tönkre az életemet. Vele is megszakadt a kapcsolat. Nem vettem fel neki többet a telefont és mindenhonnan letöröltem. Persze utána én voltam a szemét, hogy magára hagyom a bajban, az tök mindegy, hogy belerángatott volna egy olyan hülyeségbe, amihez semmi közöm. Ennyit a nagy barátságról.
Volt még egy csomó bulizós haverom, akik egyszer megjelentek, egyszer eltűntek, ahogy a kedvük tartotta, de még züllött létükre se toltak ki velem annyira, mint az állítólagos barátaim.
Volt még egy idióta, akivel egy másik lánnyal lógtunk együtt. Először a barátnőmet kezdte el pénzzel zsarolni, utána engem, végül mindketten hagytuk a francba, igyekszem lerázni, mert ez nem normális.
Amikor már mindenkivel megszakadt a kapcsolat, maradt egy barátnőm, akivel tartottam a kapcsolatot. De róla is kiderültek dolgok. állandóan irigy volt rám, azt mondta, hogy nekem semmi problémám nincs az életben, csak neki és ő öngyilkos lesz stb (nyugi, nem lett öngyilkos, ahhoz túl gyáva). A másik, hogyha pl neki volt munkája, nekem meg nem, azt mindig az orrom alá dörgölte. Egy idő után ezt meguntam és ennek a "barátságnak" is annyi lett.
Ez 3 éve történt. Azóta itt állok barátok nélkül és képtelen vagyok bárkit is a bizalmamba fogadni, néha irtózok az emberektől. Nem akarok többet olyan barátokat, akik csak kihasználnak, rendeseket akarok. Igényem van az emberek társaságára, mert rossz egyedül, barátok nélkül. De a hideg kiráz a gondolattól, hogy újra megismétlődhet az, ami történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!