Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Létezhet igazi barátság nagy...

Létezhet igazi barátság nagy korkülönbséggel?

Figyelt kérdés
Gyerekem baráti köréből összebarátkoztam az egyikükkel. Először ő fordult hozzám segítségért. Utána is sokat segítettem neki, mert otthon elég sok problémája volt. Többnyire nekem panaszolta el a problémáit, amit a szüleivel nem tudott megbeszélni. Sokat beszéltünk interneten, szinte mindent elmesélt, mi történt vele. Közben a problémáival együtt, úgy megszerettem, mintha a ő is a gyerekem lenne. Nagyon közvetlen kapcsolat alakult ki. Aztán mivel vmi miatt megsértődött a gyerekemre, velem is megszakította a kapcsolatot. Vajon barátság volt ez vagy csak kihasznált egy lehetőséget?
2014. okt. 17. 20:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem baratsag lehetett vagy minimum te egyfajta nagyneni/nagybacsi szerepet toltottel be szamara. Az sajnos tipikus, hogyha a gyermekeddel, akivel mint barattal osszeveszett nem tart kapcsolatot, akkor veled se. Hiszen hozza kot teged is. Lehet nem tartja a maga szamara elfogadhatonak,hogy az exbaratja mogott veled mint a szulovel tartsa a kapcsolatot, esetleg fel, hogy ki akarod bekiteni oket vagy velemenyt mondasz az egeszrol es ehhez nincs kedve. Vagy csak fel, hogy te haragszol ra vagy mit gondolhatsz felole...amiert a gyermekeddel megszakitotta a kapcsolatot.
2014. okt. 17. 20:49
 2/2 anonim ***** válasza:

Az alap kérdésre válaszolva: lehet barátság nagy korkülönbséggel. Nekem csak nálam jóval idősebb barátaim vannak. A legjobb barátom 22 évvel idősebb nálam :)

A második kérdésre: lehet, hogy csak kihasznált, mert én ilyen indokkal nem szakítanám meg a kapcsolatot. De akkor se legyen benned rossz érzés. Segítettél neki ez a lényeg, Ő meg még fiatal és bohókás...nála lehet, hogy nincs is jelentősége. Ha nagyon zavar akkor esetleg megkérdezheted.

2014. okt. 18. 03:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!