Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Kit neveznétek igazi barátotok...

Kit neveznétek igazi barátotoknak?

Figyelt kérdés

Van egy fiú barátom, aki 7 évvel idősebb nálam. És messze vagyunk egymástól, ezért ritkán is tudunk majd találkozni.

Megbízok benne, és szinte mindent elmondok neki. Sokszor öntött belém lelket, és adott tanácsot...

Most viszont amikor nagyon kellett a segítsége nem volt fent... és nem is tudtam máshogy elérni, mert még a telefonszáma sincs meg. Nem szeretné megadni... És igazából most tényleg kellett volna. Megoldottam végül... valaki más segített. De nem tudom, hogy tényleg lehet ezt igazi barátságnak nevezni?

Nem tudom eldönteni... mások is megingatnak benne, mert szerintük így nem lehet a másikra számítani, így nem is tud igazi barát lenni. Ám egy jó havernak azért elmondható. Mégis olyan sokszor segített... én is szeretnék neki, de azt hiszem nem tudok. Csak nagyon pici dologban. Igazából sosem volt még olyan, hogy viszonozhattam volna azt, amit tett. Ez is zavar picit...

Lehet ez igazi barátság? :(

Egyáltalán mit lehet nevezni igazi barátságnak?

Előre is köszönöm a válaszokat!

14/L

2014. júl. 27. 20:37
 1/8 anonim ***** válasza:

Mi? Nem volt online és ezért nem tudtad elérni? Hát ez most tényleg nagy szemétség volt tőle! Miért nem áll a rendelkezésedre a nap 24 órájában? Igazad van csak kihasznal szakitsd meg vele a kapcsolatot. A viszonzatlan segitsegeket is felejtsd el.

Egyébként pedig kíváncsi lennék mi volt az a dolog (komolyan) amihez egy sok km-re lakó szemely segítsége elengedhetetlen (bar nem volt az)

2014. júl. 27. 20:54
 2/8 anonim ***** válasza:

Barát az, aki elfogadja a múltadat, hisz a jövődben és elfogad annak, aki vagy.

EZ a barátság lényege. És nem az, hogy 5 mp-ig nem éred el, akkor aztán hujjuj.

Majd ha nagyobb leszel, megérted.

2014. júl. 27. 21:08
 3/8 A kérdező kommentje:

Tudom.

Szégyellem is magam azért, amiért erre gondoltam. Hogy nem értem el, és emiatt nem rossz barát. Tudom.

Csak elbizonytalanodtam.

2014. júl. 27. 21:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Igaz barátság nem igen van, az ilyet én nem nevezném annak, mert sok tizen/huszon éves gondol egyet aztán hiába az elmúlt sok év, le sem fog szarni. Egy igaz barátság max. az amikor bármikor számíthatsz a másikra bármiben, mint az amerikai filmekben, bár nem tudom van-e ilyen a való életbe, mert sokan láttam már, hogy a másik hogy hagy cserben...
2014. júl. 27. 21:26
 5/8 anonim ***** válasza:

Én azon jobban fent akadtam,hogy nem akarja megadni a telefonszámát. Nekem még gyökér internetes játékokból is megvan a haverjaim telefonszáma,hogyha valami történik akkor hívjuk egymást.

Bár szerintem nem igazán van egy ilyen korú férfi és lány között igaz barátság

2014. júl. 27. 22:45
 6/8 anonim ***** válasza:

Tokeletes baratsag nem letezik.

Elobb-utobb mindenkiben csalodhatunk. Vagy nem.

Egy biztos szemely lehet az eletunkben es O az Ur.

Csak benne bizhatsz igazan, benne sosem fogsz csalodni.

2014. júl. 28. 15:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Na tűnjél el mostazonnal kedves utolsó :)
2014. júl. 28. 23:46
 8/8 anonim válasza:
most én se tudom mi az igazi barátság vagy h kik azok. vannak legjobb barátaim,de sokszor elbizonytalanodom mindig vannak olyan pillanatok mikor azt hisszük, hogy igaz barátság ez de aztán puff jön az, hogy hát nem is. Több ember van aki igaz barát egyet aki mindig ott lesz nehéz találni.
2014. júl. 29. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!