Kamaszok velemenyere vagyok kivancsi! Szerintetek barat az ilyen?
14eves lany vagyok.a legjobb fiu baratomrol van szo. 8. Evelejen lettunk nagyon joba. Szeptemberben egyutt mentunk haza,orakig skypeoltunk, smseztunk sokat stb. Tehat lassan osszebaratkoztunk. Megbíztumk egymasban. Mindent elmondtunk egymasnak, h ki tetszík stb.okt. fele beleszeretett egy lanyba. Omnantol elkezdett hanyagolni. Szulinapjara adtam neki ajandekot o nem adott semmit nekem.(igazabol az aji nem volt lenyeges).
Kezdett "felkapott"lenni.
Hanyagolt. Nem irt ram facen,nem talalkoztunk napi szinten.
Anno mindig irta h szeretlek stb.
Most mar szmajlikat sem ir.
Nem koszon a suliban, ugy vettem eszre h nem akar felvalalni,amikor rairok h talalkozzunk mindig azt irja h nem jo neki.
Nagyon fontos nekem.
Szerintetek baratnak gondol meg?:/
Megnyugtatlak ez egy teljesen egyedi dolog. Az emberek nem mondják egy barátnak, hogy szeretlek, mert ez a szó már a barátságon túlmutat, pont ez a lényege.
Mert most akit tényleg szeretsz szerelemből, annak is ugyanezt mondod, hogy szeretlek? Hát ez így mennyire tróger már...
Hat de mi van akkor ha szeretjuk egymast mint egy par,de nem jarnank egymassal.
Ez megint olyan h a szulo mondja a gyerekenek h szeretlek de nem jarna vele
Te nálad zavarok vannak egyébként.
Ha egy szülő mondja az MÁS, és ennyi, ilyen egyszerű. Ahogy más, ha egy erőszakos gyilkos mondja, hogy megöllek, és más ha a barátod mondja. Meg még millió példát lehetne hozni.
Egyszerűen a szeretlek szót nem használjuk akkor, ha szereted a barátodat/haverodat, mint barátot/haverodat, ennyi. Ezek olyan dolgok amik magától beleégnek az emberbe mikor felnő. Ez valamiért benned nincs meg, és ez hiba.
Persze hozzáteszem 14 évesen már RÉG meg kéne, hogy legyen ez benned.
Persze oké, hogy ti kölcsönösen megegyeztek, hogy ezt ti így fogjátok használni, mert hát emberek egymás között azt teszik amit akarnak, de akkor ez maradjon is köztetek, és más ne tudja, mert kajak fura.
#9 vagyok.
"Utolso kommentelo nincs baratnoje!"
Rendben, akkor nincs barátnője, csak szerelmes valaki másba, aki nem te vagy, és csak vele akar foglalkozni, mivel ilyen a szerelem. Ha ennyire zavar, akkor miért nem emeltétek magasabb szintre a kapcsolatotokat már korábban, és jöttetek össze? Egy kísérletet megért volna tőled, ha ennyire vágysz a közelségére.
"Es hat nem tudom h neked milyenek a kapcsolataid..."
Nekem egészséges emberi kapcsolataim vannak, és nem mondom egy nőnek, aki nem a párom, hogy szeretem. Az emberek közötti kapcsolati viszonyrendszerek minőségét ki tudjuk fejezni választékosan ékes nyelvünkkel. Helytelen a perspektívád az anya-gyermeke kapcsolatról is. Egy anya semmilyen formában nem tekinthető barátnak, degradáló így jellemezni, mivel az, aki fogant téged, mindennél fontosabbnak tart (egészséges esetben), és senki nem fog olyan mélyen szeretni, mint ő, és ezt a tetteivel és a szavaival ki is fejezi.
"De amugy mert ne mondana h szeretlek(mint baratot)?"
Mert a szeretlek szó különlegessége elveszne, ha még egy barátnak is ezt mondanád, a barátságnál erősebb érzelmi kötelékre használjuk ezt a kifejezést.
"Hat de mi van akkor ha szeretjuk egymast mint egy par,de nem jarnank egymassal."
Egy férfi tiszta szívéből egyszerre egy nőt képes csak szeretni, mivel írtad, hogy másba szerelmes, neked már nincs hely. Keress egy másik srácot és jöjj vele össze, ne csak barátok legyetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!