Kamaszok velemenyere vagyok kivancsi! Szerintetek barat az ilyen?
14eves lany vagyok.a legjobb fiu baratomrol van szo. 8. Evelejen lettunk nagyon joba. Szeptemberben egyutt mentunk haza,orakig skypeoltunk, smseztunk sokat stb. Tehat lassan osszebaratkoztunk. Megbíztumk egymasban. Mindent elmondtunk egymasnak, h ki tetszík stb.okt. fele beleszeretett egy lanyba. Omnantol elkezdett hanyagolni. Szulinapjara adtam neki ajandekot o nem adott semmit nekem.(igazabol az aji nem volt lenyeges).
Kezdett "felkapott"lenni.
Hanyagolt. Nem irt ram facen,nem talalkoztunk napi szinten.
Anno mindig irta h szeretlek stb.
Most mar szmajlikat sem ir.
Nem koszon a suliban, ugy vettem eszre h nem akar felvalalni,amikor rairok h talalkozzunk mindig azt irja h nem jo neki.
Nagyon fontos nekem.
Szerintetek baratnak gondol meg?:/
Szerintem ezt amit ide leírtál küld el neki:)
Lényeg hogy beszéljétek ezt meg
Tokmindegy, hogy egy ember mit mond. Az a lenyeg, hogy mit tesz.
Az egy dolog, hogy bocsanatot ker, de a vak is latja, hogy mar egyaltalan nem kellesz neki. En megalazonak talalnam, ha egy ilyen barat utan kellene futnom.
Bocsanatot is csak azert ker, mert nincs benne annyi tartas, hogy oszinten elkuldjon. Szerintem teher vagy neki, es megkonnyebbulne, ha beken hagynad.
Sajnalom.
Most komolyan ehhez megerősítés kell? Komolyan ennyire tudatlanok lennének az emberek?
Már hogy a fenébe lenne barát az ilyen... Le sem sz#r szó szerint és te még mindig nem tudod eldönteni, hogy barát -e... ez vicc.
Utolso kommentelo nincs baratnoje! Es hat nem tudom h neked milyenek a kapcsolataid, de ha jobban megnezzuk akkor az anya es a gyerekkozti(a gyerek 14) kapcsolat tulajdonkeppen az is baratsag (meg meg mas). Es az anya kb nap mint nap mondja a gyerekenek h szeretlek.remelem ertheto volt a fogalmazasom:D
De amugy mert ne mondana h szeretlek(mint baratot)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!