Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Kamaszok! Nektek vannak...

Kamaszok! Nektek vannak legjobb barátaitok?

Figyelt kérdés
korotokat és nemeteket írjátok le:)valamint a legjobb barátotok tud rólatok minden titkot stb?:D

2013. márc. 9. 22:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nálam olyan nincs hogy legjobb barát. Azért nincs mert én nem válogatom szét az embereket főleg akik fontosabbak nekem. Persze vannak barátaim őket jó barátoknak tartok, akikkel egy társaságba szoktunk lenni az esetek többségébe, utána jönnek azok akik úgymond haverok, velük időnként lógok valamerre ha úgy van és ennyi.
2013. márc. 9. 22:28
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, de nem. Van "legjobb" a középsuliból, általánosból, edzésről, a játszótérről, de úgy összesítve nincsen.

Nem is gondolkoztam még ezen.

2013. márc. 9. 22:56
 3/15 anonim ***** válasza:
84%

Nekem három legjobb barátom van általános iskola harmadik óta. :) Ők mindent tudnak rólam,és én is tudok róluk mindent. :)

17/L

2013. márc. 9. 23:00
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Vannak jó barátaim, de legjobbat én nem választok ki. Titok meg azért titok, hogy tényleg titok legyen tartsd meg magadnak! :) Ha elmondod az már nem titok :D De egyébként jól ismerjük barátaimmal egymást!
2013. márc. 10. 12:37
 5/15 anonim válasza:
Szerintem nagyon kevés embernek van legjobb barátja... Nekem eddig egy sem volt, persze vannak barátaim, de csak suliban. Iskolán kívül sosem találkozok velük. Ezek a barátságok csak olyan sulis-barátságok.
2013. márc. 10. 20:16
 6/15 anonim válasza:
100%

Nekem van, 2 legjobb haverom. Igy harman vagyunk nagyon joban. Mindenben szamithatunk egymasra. Sok dolgot megbeszelunk. Aztan van meg kb 3-4 haver akikkel neha logok. De ok nem baratok.

Nekem az a legjobb haver akit hajnali 2-kor is felhivhatsz hogy bakker gaz van, ertem tudnal jonni?

2013. márc. 10. 21:34
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy van. Ő számomra a legfontosabb ember, az évek alatt gyakorlatilag összenőttünk. És igen, mindent tud rólam, bár eleve nem nagyon vannak titkaim.
2013. márc. 10. 22:00
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Ja és 17l
2013. márc. 10. 22:01
 9/15 anonim válasza:
100%

igen, van, több mint 10 éve :D nem ugyanabba a gimibe járunk, szóval nem tudhatunk mindent egymásról, de a fontosabb dolgokat mindig egymással beszéljük meg.

17/l

2013. márc. 11. 17:59
 10/15 anonim válasza:
Nekem van. Most 5 éve vagyunk legjobb barátnők. Én is mindent tudok róla, ő is rólam. Mindig számíthatok rá ő is rám. 13/L
2013. márc. 13. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!