Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Kamaszok! Nektek vannak...

Kamaszok! Nektek vannak legjobb barátaitok?

Figyelt kérdés
korotokat és nemeteket írjátok le:)valamint a legjobb barátotok tud rólatok minden titkot stb?:D

2013. márc. 9. 22:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nekem nincs.Még barátaim sincsenek.

13/L

2013. márc. 23. 11:19
 12/15 anonim ***** válasza:
Igen ,van egy Bori nevû lány.Nagyon megbízható ,sose fordul ellenem.16/L
2013. jún. 28. 07:54
 13/15 anonim válasza:

Vannak barátaim, akiket nagyon szeretek, de legjobb nincs, mert ha valakivel aszondjuk, hogy "jaj most te vagy a legjobb barátom, szeretleg drága:**", akkor mi van, ha ez megváltozik? bűntudatod lesz, ha igaz, még szereted ezt az embert, de mondjuk jön egy új csaj, akire kíváncsi vagy, és összebarátkoztok, és megszereted, és őt tartod majd a legjobb barátodnak, hisz nem tudod eldönteni, kit szeretsz, vagy kit bírsz, szerintem legalábbis..

Vagy, ha esetleg az adott személy egyes tulajdonságaiból van eleged, és nem sikerül rendbehozni, vagy összevesztek, vagy eltávolodtok, akkor jön a sok kívülálló, hogy "de ti nem legjobb baratok voltatok?:o mi tortént?" ... akkor még ezekkel is foglalkozni kell, ha más nem annyira minimum, hogy "nem a te dolgod, ne haragudj"... és elég fárasztó, mikor még ez is bejön..

--

Másfelől meg még, mi van, ha az említett szituációk a másik félnél következnek be? otthagy téged, na, és akkor hoppon maradsz.

--

Én ezért nem szeretem így kikötni, hogy ez legjobb barátság, hangoztatni, kijelenteni és ezáltal elkötelezni magamat.. elég, ha én érzem, hogy ha valakit szeretek, vagy ha nem, és elég, ha én tudom, hogy éppen kit tartok a legjobb barátomnak.

...sorolhatnám még a soksok gondolatomat, de neem teszem..:D

Nah én így gondolom. ergó nincs.:)

12/L

2013. aug. 4. 09:07
 14/15 anonim válasza:

Van több legjobb barátom. Van a suliban egy baráti társaságom, azon belül van egy lány akivel elég sok mindent meg tudok beszélni, de annyira nem avatom be őket a magánéletembe (értsd a nagyon személyes dolgokba, nem tudom jobban elmagyarázni)

Van egy barátnőm akivel messze lakunk egymástól, de vele mindent meg tudok beszélni, számíthatok rá, nagyon közel áll hozzám

És végül van egy lány akit majdnem azóta ismerek hogy élek, és ő a másik felem, eléggé hasonlóak is vagyunk, és már szavak nélkül megértjük egymást:D

Tehát igen, vannak legjobb barátaim. És értük vagyok a leghálásabb a sornak, mert lévén hogy a családommal nem ápolok szoros kapcsolatot, nekem a barátaim jelentenek mindent.

2015. jan. 25. 21:51
 15/15 anonim válasza:
Ebben a válaszban nem használtam trágár szót. Jé.
2015. jan. 25. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!