Nagyon borzalmas vagyok?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, akit imádok meg minden, de... De egyszerűen ő tökéletes, mindenbe sokkal jobb! Még az élet is sokkal jobban bejött neki, ezért megesz a sárga irigység, de én ezt nem akarom, mert nagyon kedves és imádom is :(
Szerintetek nem is vagyok igaz barátja?
2015. ápr. 7. 17:33
1/7 anonim válasza:
Nem vagy borzalmas, ez már egy érett dolog, hogy felismered és elismered mit érzel. Nem tudhatod ő mitől szenved, mit lát a tükörben, miért teper a szüleinek, stb. biztos, hogy nem tökéletes ő sem, és vannak problémái.
2/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszod :)
de ha vannak neki miért nem mondja el? ő nem tekint olyan jó barátnak?
2015. ápr. 7. 17:37
3/7 anonim válasza:
A sikerért általában meg is kell dolgozni. Ő megtette és ha ezért irigyled, akkor igen, te vagy a gonosz.
4/7 anonim válasza:
Nekem is millió problémám van. Mégsem járkálok úgy, hogy a hátamra kiírom hogy ez, meg ez a bajom stb...
Ha segítségre lesz szüksége kérni fog hidd el. ;)
5/7 A kérdező kommentje:
De nem tesz érte semmit, egyszerűen úgymond az ölébe hull minden... és tudom, hogy gonosz vagyok, de nem akarok T.T
2015. ápr. 7. 17:44
6/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy gonosz! Ez is csak egy emberi érzés. Én is szoktam irigy lenni (mondjuk én keményen dolgozok a jó életért)
7/7 anonim válasza:
Szerintem meg roh*dék vagy.
Próbálj meg változtatni a hozzáállásodon. Ő a barátod, nem a versenytársad, ne mérd magad hozzá, az istenért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!