Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit kezdjek az ilyen "barátokk...

Mit kezdjek az ilyen "barátokkal"?

Figyelt kérdés
Táncra járok,és van három lány is ott,akikkel összebarátkoztunk. Elmentünk együtt moziba,bobpályára,stb. Jól éreztem magamat velük.Most úgy érzem kirekesztettek. Hárman alszanak egymásnál,engem nem is hívnak,mellette meg teszik a szépet,ölelgetnek,stb. Már nem hívnak sehová,de ha rám szorulnak,elkezdenek barátságosan viselkedni.

2015. ápr. 1. 23:05
 1/7 anonim ***** válasza:
miben szorulnak rád?
2015. ápr. 1. 23:09
 2/7 anonim ***** válasza:

Küldd el őket a p****ba.

Én anno ezt csináltam, nem bántam meg, szereztem 2 legjobb barátnőt, és többiekkel is jobb lett a viszonyom.

VAGY (!!!)

Nincs még olyan viszony köztetek, hogy áthívjon aludni.

2015. ápr. 1. 23:10
 3/7 anonim válasza:
Ismeros az erzes. Lehet ketszinuseg vagy nem illesz valamiert kozejuk de ha kell valami akkor jo vagy.Harmadik lehetoseg: tul joszivu vagy.
2015. ápr. 1. 23:14
 4/7 A kérdező kommentje:
Ugyan annyi ideje ismerjük egymást,sőt egyiküket régebb óta. Mindig posztolnak facebookon képet amin hárman vannak,és odaraknak egy idézetet a barátságról. :/
2015. ápr. 1. 23:16
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát pl. ha lógnak táncról,akkor engem kérnek meg,hogy tanítsam meg a tánclépéseket.
2015. ápr. 1. 23:18
 6/7 anonim ***** válasza:
nők...
2015. ápr. 1. 23:28
 7/7 A kérdező kommentje:
Óvodában sem véletlen a fiúkkal barátkoztam... Ők sohasem rekesztettek ki azért,mert lány voltam.
2015. ápr. 1. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!