Miért nem tudok őszintén örülni a barátnőmnek?
Ha ez vigasztal, én se tudnék ennek örülni. :(
Tudom, kevés vigasz, de ha lenne valakid, akkor más lenne. Ciki, nem ciki, a netes társkereső jó ötlet. Nem egy ismerősöm jött így össze a férjével, és sokkal jobban elvannak, mint én a párommal.
Kicsit irigy is vagyok az egyik srácra.
Szóval nem csak defektes alakok vannak fent. Diplomás, kulturált emberekről beszélek.
24n
Egyébként ez is megerősíti, amit már régóta szajkózok itt gyakorin is, hogy a nők nem képesek a baráti viszonyra, max ideig-óráig. Ennek az oka még az őskorra nyúlik vissza, ahol a férfiaknak megbízható vadésztársakra volt szükségük, míg a nők inkább riválisként tekintettek a többi nőstényre. (ahogy most ti is éreztek)
Igazi barátság csak két férfi között jöhet létre, a többi csak mese.
# 3: Köszi a választ! Regisztráltam már egy ilyenre, de két rettenetes randi után teljesen elment a kedvem tőle. Fontolgatom, hogy visszamegyek, és körültekintőbb leszek...
#4: Mi nem rivalizáltunk, én egyszerűen a koromból adódva egyre inkább úgy érzem, hogy valami baj van velem, hogy még mindig egyedül vagyok, és ez most csak megerősített benne.
De pont azzal rivalizálsz, hogy hozzá méred magad. Ha neki sem lenne, akkor semmi bajod nem lenne, csak hát ő már egy lépéssel előbbre jár, ezt pedig be kell hoznod.
Lehet valami defektusod van, vagy esetleg túlságosan válogatsz. És szerintem ez utóbbi lesz a válasz, ugyanis egy lány, ha nagyon akar, akkor talál magának párt, még ha ronda is, vagy kissé zakkant.
Figyelj, mindenkinek máshol tart az élete. Van, aki már 20 évesen férjhez megy, van, aki csak 50. Senkinek semmi köze hozzá, hogy ki mit csinál éppen, mindenki a saját életéről dönt.
Mondhatnám, hogy ne irigykedj, mert megmérgez téged is, de ezt szerintem csak akkor tudod csillapítani, ha elfoglalod magad más dolgokkal, más emberekkel.
Biztos, hogy rossz, ha hosszú ideje nincs párod, de hidd el, megéri türelmesnek lenni, nem szabad csak azért beleugrani egy kapcsolatba, hogy ne légy egyedül.
Kösd le magad másféle dolgokkal, lehet, hogy az sem ártana, ha új barátokat is szereznél, akik hasonló cipőben járnak, így nem kell folyton azzal szembesülnöd, hogy "csak te vagy egyedül" a társaságban. (Valószínűleg a régieknek amúgy is kevesebb idejük, kedvük van így már kimozdulni, ez nagyon jellemző ilyenkor.)
Egyébként, ha egy kicsit segít, gondolj arra, hogy biztosan van olyan pont az életedben, amit meg a barátnőd irigyel tőled. A lényeg, hogy ne lásd borúsan a helyzeted, mert nem az! Manapság 28 évesen még semmiről nincs lekésve egy nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!