Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van egy barátom akivel összeve...

Van egy barátom akivel összevesztem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Na szóval. Van egy barátom akivel most összevesztem. 1 éve vagyunk barátok és tavaly legjobb barátok voltunk, de állandóan összevesztünk és ebből elegem lett. Sokat változott és amíg legjobb barátnők voltunk az egyik barátnőnkhöz húzódott inkább és amikor valaki megkérdezte tőle hogy ki a legjobb barátja akkor a másik lányt mondta. Ez nekem nagyon rosszul esett de szerintem ezt ő nem vette észre. Amikor sok baja volt és össze voltunk veszve azt mondta béküljünk ki mert sok problémája van. Ezt én úgy vettem mintha csak arra kellenék neki, hogy segítsek megoldani a problémáit. Ezek után én az egyik barátnőmmel kezdtem lenni. Mostmár legjobb barátnők is vagyunk. A volt legjobb barátnőmet ez zavarja. Mostanába is összeveszünk. Most például azon vesztünk össze, hogy az ő "legjobb barátnője" összeveszett velem, de nem tudja miért. És én nem akartam elmondani neki, de a barátnőm kijelentette, hogy mondjam el neki, mert ha nem akkor ő mondja neki. Ez is rosszul esett mivel szerintem a másik barátnője már sokkal fontosabb neki.
2015. márc. 28. 22:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Majd a maffia megoldja!

[link]

2015. márc. 28. 22:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Ez nem volt vicces.
2015. márc. 28. 22:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Legjobb barátság és állandóan összevesztek, aha.... Majd pár év múlva, ha visszanézed a kérdésed, rájössz mennyire hülyeséget írtál.
2015. márc. 28. 23:06
 4/4 A kérdező kommentje:
Már nem a legjobb barátom pont ezért. De ő azt mondja, hogy attól még, hogy sokat összeveszünk lehetünk legjobb barátok.
2015. márc. 28. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!