Mit tegyek ilyen helyzetben?
Van egy barátom, sőt legjobb barátom:)
Ő nagyon közkedvelt, sok barátja van, én meg egy kicsit visszahúzódotabb, mert már nagyon sokan okoztak nekem csalódást és most ő az aki teljesen más mint a többi, finoman mefogalmaza barátilag szertem, de nagyon..
Szeretnék vele sokat lenni, meg is lenne rá az alkalom, mivel van pár dolog amiért közösen érdeklődünk, de én speciel azért nem szeretnék vele ilyenekre járni, mivel természetemnél fogva mindig jobb és jobb akarok lenni, és erre már rá ment egy "barátságom"!
Őt mivel nagyon sokan kedvelik, de csak velem foglalkozik nagyon, nagyon sokat, pedig tavaly ilyenkor nem voltunk jóban (de rosszban sem)! És mivel ő mindenféle ilyenekre jár, nagyon sokan akarnak vele jóba lenni, sok ismerőse van, akikkel már kb 5-6 éve barátok, én meg csak mostanában lettem vele nagyon jóban. És néha úgy érzem, hogy azok a barátai nekem rosszat akarnak, össze akarnak vele ugrasztani, bár ilyen velünk egy ideig nem fog előfordulni, mert kivételesen közel érezzük egymást magnkhoz!
Megmondjam neki, hogy azok a barátai ennyire nem akarják?
És ugye ha eljárnék vele ilyenekre, még jobban megutálnak (ami igazából nem is érdekel), de nem akarom, hogy bármilyen konfliktus is adódjon belőle, mivel ha ő is távozik, kb összeomlok, ő az egyetlen gyengepontom, semmi és senki nem rendít meg, kivéve ha vele van valami... na persze ezért, mert ennyire foglalkozok vele már kitalálták, hogy melgek vagyunk, köszönjük társadalom (Y), anak ellenére, hogy most neki van barátnője, nekem meg volt (fucklogic)
15/f
ne versenyezz vele ha a barátod
A barátság nem versenygés kérdése hanem két ember jó kapcsolata ami a közös időtöltéseken, élményeken és esetenként segitségnyújtáson is alapul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!