Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért más egy fiúbarátság...

Miért más egy fiúbarátság mint egy lánnyal?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

19 éves gimis fiú vagyok, régebben inkább lányokkal barátkoztam csak, valahogy jobban megértettem magam velük (érzékenyebb vagyok kicsit a dolgokra), de itt a gimiben már fiúkkal is egész jól elvagyok, viszont sokszor nem igazán értek dolgokat a fiúk miért igénytelenebbek egy kicsit, miért pont sörözni kell menni, kávézni miért nem lehet? :D Fiúk egymás között, hogy mutatják ki az "érzelmeiket"? pl. valakit bírnak, barátnak tartják ilyenek. Valahogy olyan fura ez, mert lányoknál van ölelés, puszi meg ilyenek, fiúknál viszont ez valahogy máshogy van.

Kicsit össze vagyok zavarodva, mert van egy fiú akivel nagyon jóba vagyok (legalábbis én ezt gondolom és ő is ezt jelzi felém), de olyan fura hogy mégsem érzem át az egészet és valahogy olyan idegennek érzem, de már jóba vagyunk 3 éve, sok emlék összeköt, de lehet nem vagyok ezzel megelégedve, vagy nem is tudom.

Nagyon szét vagyok szórva, nem tudom mit lehetne ilyenkor tenni. Kérlek segítsetek, hogy milyen rávezető gondolatok segíthetnének kicsit azzal kapcsolatban, hogy kicsit tisztábban lássam a dolgokat. Miről ismerszik meg a jó barát (közhelyektől eltekintve)?

2015. márc. 14. 01:16
 1/2 anonim ***** válasza:

A férfiaknak más értékrendjeik és szokásaik vannak mint a nőknek

Végül is nem baj ha lányokkal barátkozol csak nem teljesen normális a dolog

Nézd ha te kávézni szeretsz sörözés helyett és érzékenyebb vagy a többi férfinál és ha barátaid elfogadnak amilyen vagy akkor semmi gond

Az igazi barátok azok elfogadják olyannak az embert amilyen mert kedvelik és kész

2015. márc. 14. 01:49
 2/2 anonim válasza:

Nekem például vannak olyan haverjaim - amíg még egy gimibe jártunk -, minden reggel kávéztunk egy közeli pékségben és dumáltunk, aztán elszívtunk egy cigit és mentünk a suliba - vagy nem :D -, szóval ahányféle ember, annyiféle szokás.

Egyébként én is hasonló cipőben járok, mint te, alapvetően egy férfi szerintem nem "puszival meg öleléssel" nyilvánítja ki a barátságát, hanem olyan gesztusokkal, amelyek tényleg fontosak, például segít neked, ha bajban vagy, kiáll melletted stb.

Én nem ragaszkodom az életre szóló barátságokhoz, bár én mindig kiálltam a barátaim mellett és tiszteletben tartottam a döntéseiket, én alapvetően nem szoktam másokkal megvitatni a dolgaimat, biztosan ezért sincs szükségem olyanra akivel megbeszélném ami a szívemet nyomja, el sem tudnék képzelni egy ilyen szituációt. Bár ettől függetlenül üres lenne az életem a barátaim nélkül és néha azon kapom magam, hogy elhanyagoltam őket. Nem volt még olyan hosszú időszak az életemben amikor egyedül lettem volna mint a kisujjam, de borzasztó érzés lehet.

2015. márc. 17. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!