Mit lehet tenni egy ilyen lánnyal? Van egy lány akivel jó barátnők voltunk sokáig, majd 2 éve eléggé eltávolodtunk egymástól, amikor rám ír, akkor csak azért ír, hogy kölcsön kérje egyik cuccomat (? )
Figyelt kérdés
Persze mindig találok kifogást, hogy miért nem adom. Ti mit tennétek ilyennel?Megbántani nem akarom, hisz szüleink jóba vannak, és így másképp néznének rám, talán még a szüleimmel is elhidegülnének, de már ki vagyok azzal, hogy lassan 2 éve kér kölcsön valamit, mindig mondok valami kifogást miért nem adom, de nem veszi észre magát, és minden hétvégén újúlt erővel kezdi a szokását. Hogyan lehetne finomitani a helyzeten? Ő 18L én 19 L2015. jan. 31. 21:51
2/5 anonim válasza:
Jó lenne tudni, miért távolodtatok el. Amúgy én azt mondanám neki, hogy rendben, de cserébe hívjon meg pizzázni hogy dumálhassatok egy jót. Ha valóban a barátnőd, akkor örülni fog neki.
3/5 A kérdező kommentje:
Azért távolodtunk el, mert akkor is már mikor barátkoztunk folyton kért tőlem valamit, majd én is egyszer tőle, és mondta rendben van, hozza az egyik cuccát, aztán meg mondott hülye kifogást, hogy miért nem. Ezért távolodtunk el, mert én folyton csak a dolgok miatt kellettem neki, és mikor nekem kellett valami, akkor kitalált valamit, hogy miért nem. Ezért látom logikátlannak...
2015. febr. 1. 00:59
5/5 anonim válasza:
Az alapfeltevésed rossz: nem voltatok ti barátnők. Ez amolyan tipikus egyoldalú, kihasználós "barátság", amit jórészt szüleitek táplálnak.
Szerintem ezen nincs mit finomítani, inkább próbálj egy valódi barátnőt keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!