Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi történt vele?

Mi történt vele?

Figyelt kérdés
Van egy fiú,régen nagyon rendes volt velem.A Facebookon mindig lájkolta a képeimet.Mindig nekem adott igazat.Volt,hogy falazott nekem,a kérésem nélkül is.Az egyik barátjával(aki nekem nagyon jó barátom,rajta keresztül ismertem meg ezt a fiút is) meg szoktak engem várni,sokszor elkisértek haza.Ilyenkor mindig hárman voltunk.Volt,hogy útközben be kellett mennem valakihez egy doboz tojásért.Ő meg megkért,hogy had vigye ő a tojást.Jól elvoltunk.Látszott rajta,hogy kedvel engem.Egyszer írtam neki a Facebookon.Elég jókat beszélgettünk.Szóval elég jóba lettünk.De egyszer csak nem akart megnyílni elöttem.Nem lehetett vele már beszélgetni,csak "igen,nem" ilyeneket válaszolt.Egyre bunkóbb lett velem.Néha-néha még megnyílt,de pár nap után ugyan úgy bezárkózott.Mintha haragudott volna rám.Most meg már a képeimet sem lájkolja,a szülinapomon sem köszöntött meg.Úgy érzem,kerülni akarja a társaságomat és nem fontos neki a barátságunk.

2015. márc. 11. 20:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Ő nem barátságot akart hanem többet, te szépen barátzónáztad és kihasználtad őt. Neki közben megjött az esze, és most nagy ívben tesz rád, ahogyan megérdemled.
2015. márc. 11. 20:51
 2/5 anonim ***** válasza:
1-es fején találta a szöget.
2015. márc. 11. 20:54
 3/5 FarCry506 válasza:
Én is eképpen szoktam járni...a lány kedvében teszek és mikor nagy nehezen megjön az eszem, hogy "na...ez is csak haverkodni akar"..és akkor ugrott a hadművelet, és többet felé sem néztem..én nem hiszek fiú-lány barátságban mert az egyik fél többet akar mint barátság...szóval annyit tudok tanácsolni, hogy ha Neked tetszik annyira a srác, hogy megpróbáld vele akkor tedd azt...ha viszont csak tényleg barátként tekintesz rá akkor hagyd, így jobb neki, ne kínozd.18/f
2015. márc. 11. 21:16
 4/5 anonim ***** válasza:
szerintem beszélned kéne vele erről
2015. márc. 11. 23:30
 5/5 anonim ***** válasza:

én csak annyit fűznék hozzá, hogy van olyan lány barátom aki külsőre nem tetszik, belülről viszont igen, viszont van pasija, de belülről is csak annyira tetszik, hogy barátok vagyunk, úgyhogy hagyjuk ezt a hülyeséget, hogy nincs fiú-lány barátság......vagy akkor ezek szerint ha nekem nem tetszik, akkor én tetszem neki? -.- :'DDD

kérdező : te likeoltad a képeti? kölcsönös volt a " barátság " ? mert ha nem akkor tényleg ásd el magad.

ne várd el, hogy folyton ő keressen , neked is kellett volna őt...

2015. márc. 12. 03:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!