L/14 Mi történt vele?
Figyelt kérdés
A barátnőm feurcsán viselkedik. Egész nap vigyorog, mindig valami idióta dalocskát dúdolgat, nem figyel semmire, mindent elfelejt, és ha megkérdezem, hogy vannak-e gondjai, csak hülyén vigyorog. Most 8.-asok vagyunk, osztálytársak, és ő eddig végig szín 5-ös volt. Ma keptunk egy Témazárót ami neki kettes lett! Erre a tanárnak azt mondta, hogy nem érdekli. ha így folytatja, le fogja rontani a félévi jegyeit, pedig most kéne legjobban tanulnia. Mi a baja? Hogy tudnék segíteni neki, hogy újra tanuljon?2013. okt. 15. 15:03
4/7 anonim válasza:
Sose értetten ezt a szín ötös dolgot. Értem én, hogy szorgalmas, tanul, értelmes, de az még nem jelenti azt, hogy neki nem lehet rossz napja. Van egy barátnőm, akinek csak ötöse van, de most kapott egy négyest, bele akar halni. Nem a világ vége. A barátnőd is kapott egy kettest. na bumm. Nem ettől függ a félévi jegye, kap többet is. Ha valóban ötös tanuló, akkor ez a kettes nem is számít. Amúgy még szinte év eleje van. Ő is tudja, hogy ez most nem jött össze, nem kell neki mondogatni. Lesz jobb is. Az,hogy dúdolgat tök normális, szerelmes, de az is lehet, hogy csak a kamaszodás miatt van. Ilyenkor kicsit mindenki bolond.:)
5/7 anonim válasza:
Megtámadta a Hóvirágpusztai Verébember!
6/7 anonim válasza:
Szerelmes vagy csak kamaszodik. Plusz szerintem bem baj, ha nem tartja olyan nagy tragédiának, ha becsúszik egy-egy rosszabb jegy. Ez kéne, hogy legyen a természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!