Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » A Barátok közt c. sorozatban...

A Barátok közt c. sorozatban most láttam Pécsi Ildikó művésznőt. Mi történt vele, alig lehet ráismerni?

Figyelt kérdés

#Pécsi Ildikó #Barátok közt c.sorozat
2013. okt. 1. 01:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Melyik részben?
2013. okt. 1. 01:47
 2/4 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Megöregedett, és ezt nem is próbálja palástolni. Egyszerűen elfogadja magát olyannak, amilyen. 73 éves, és nem akar 50-nek látszani.
2013. okt. 1. 08:54
 3/4 anonim ***** válasza:
95%

Jaj, most láttam, egészen ijesztő szegény, de hát nem egy mai gyerek, ahogy szokták mondani. Egy öregasszony. Csak azt nem értem, minek adja ennyire le a színésznő. Van lejjebb a barátok köztnél? Nem hinném.

Bár lehet ő is annyira lecsúszott, szegény, mint a Paudits Béla és minden Budapest tv szintű sas kabaré irigy honaljmirigy só és társai förmedvény "műsorok" szintjére süllyed pár ezer forintért. Szomorú ez az elmúlás.

2013. okt. 1. 21:03
 4/4 anonim ***** válasza:
A 2000-es években játszott már a sorozatban amikor Magdi néni emlékeit filmesítették meg, mikor még árvaház volt a hely, és Pécsi Ildikó játszotta az "igazgatónőt" vagy ahogy ott hívták, a Kórót. 2013-ban a már felnőtt Nóra találkozik vele, ha jól emlékszem, Attila vagy Miklós már nem tudom ki, támogatja anyagilag havonta, és ezt akarja Nóra kinyomozni, hogy kicsodát - így került újra a képbe Pécsi Ildikó. Szerintem egyébként fantasztikusan játszotta azt a szerepet, igazi színésznő volt (sajna, mert ma halt meg), még egy ilyen olcsó sorozatban, filléres gázsiért is úgy játszott, hogy... le a kalappal. Egyébként, az utolsó évei pereskedéssel zajlottak, a volt menye és családja totál tönkretette. Ez van. Ha nekik megérte, hogy mindenki, ahová mennek, undorral fog rájuk nézni életük végéig...
2020. dec. 5. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!