Egy barátságba kell "vezető" szerintetek?
Nem "kell". Indoklom: mert semmi sem "kell".
De ettől függetlenül, mivel minden ember más, és vannak domináns, illetve kevésbé domináns egyedek, ezért gyakran alakul úgy, hogy barátságban is van "vezető".
Mi a legjobb barátnőmmel mindketten szeretünk vezetni, de nagyon jól kijövünk ismerjük egymást, ezért tudjuk hogy melyikek azok a helyzetek amikor ő és melyikek azok amikor én "vezetek".
De alapjáraton egyenlőek vagyunk azt hiszem :D
Nekem legjobb barátnőm vezető típus.Én meg nem.Ő nem nyom el engem.Inkább segít. Nekem sokszor mondta,hogy vele hasonló habitusú lányokkal mindig versengeni kellett,hátba szúrták,kihasználták stb.
Nem feltétlenül kell,de az sem rossz ha van egy olyan irányító aki azért nem nyomja el a másikat,hanem éppen segíti!!! Vannak barátságok ahol a vezető egyéniség teljesen elnyomja a másikat,van ahol két vezető is jól kit tud jönni. Igazából az embereken múlik :)
Nálunk 2 éve tök jól működik a dolog. Nekem azért van annyi határozottságom,hogy elnyomni nem tud.Barátságunk elején többször volt rá példa 1-1 szituban,de pont,hogy ő általa edződtem meg ilyen téren!! Én ha vmit nem akarok akkor nem csinálom.Ha besértődik sem érdekel.Hogy őszinte legyek ő döbbentett rá sok dologra. Én személyiségem elég sokat fejlődött,amióta vele barátságban vagyok.
Támogat lelkileg anyagilag és fordítva is,én is őt...
De mint írtam ember függő is a dolog.Amióta határozottabb lettem,vannak szituk mikor én tűnök vezetőbbnek nála 1-1 szituban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!