Jo otlet ilyen szoros baratsagba lenni az ex-szel?
Figyelt kérdés
Egy honapig jartunk csak. A szakitast en kezdemenyeztem, mert bar nagyon jol megvoltunk egyutt, de hamar kiderult, hogy nincs kozos jovonk. Viszont azota is minden nap orakat beszelunk. En meg kezdek egyre tobbet erezni iranta, ami szamomra igazabol nem nagy tragedia, tudom kezelni az ilyesmit es belatom, hogy nem illunk ossze. Vele is megosztottam az erzeseimet, o szeret, de nem szerelemmel es o is azt mondja, hogy nem kene ujra osszejonnunk. Mit gondoltok, kesobb okozhat problemakat ez az egesz, vagy amig helyen tudjuk kezelni, addig oke? Nem fugg a valaszaitoktol, hogy mi lesz a baratsagunk sorsa,csak erdekel kivulallok velemenye.2014. nov. 20. 13:49
1/2 anonim válasza:
amikor elkezdtunk jarni, ugy tunt nekunk se lesz kozos jovonk. aztan ugy alkalmazkodtunk hogy lehessen
minden hozzaallas kerdese
2/2 A kérdező kommentje:
Igazabol ez rajta mult. Egy olyan dologban nem tudtunk megegyezni, ami mindkettonknek nagyon fontos. En javasoltam 3 koztes megoldast is, de o mindet elutasitotta.
2014. nov. 20. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!