Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hányszor csalódtál már barátban?

Hányszor csalódtál már barátban?

Figyelt kérdés

2015. márc. 1. 23:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Úgy három-négy alkalommal, mindig másról derült ki mennyit is számít neki a barátság. Sikerült helyén kezelnem a dolgot, így már nálam csak haver kategóriába vannak. Nem tudok bennük megbízni száz százalékosan.
2015. márc. 1. 23:18
 2/13 anonim válasza:
már inkább nem is számolom nagyon sokszor,túl sokszor...
2015. márc. 1. 23:21
 3/13 anonim ***** válasza:
sose
2015. márc. 1. 23:43
 4/13 anonim ***** válasza:
51%
Háhh. Egyszer sem. Mindig egy lépéssel a többiek előtt járok... :P
2015. márc. 1. 23:45
 5/13 anonim ***** válasza:
Rengetegszer, fogalmam sincs hányszor. Most már számítok sok mindenre, így elkerülöm a csalódásokat.
2015. márc. 1. 23:49
 6/13 anonim ***** válasza:

Gyakorlatilag mindenkiben akit valaha is barátomnak tartottam, csalódtam. Számomra bebizonyosodott, hogy a barátság nem állja ki az idő próbáját, és előbb-utóbb mindenkinek minden fontosabb lett nálam. Más emberek, párkapcsolat, munka, gyerekek, stb., de volt aki minden magyarázat nélkül csak eltűnt az életemből, megkeresésre sem reagál. Mondhatnám, hogy a hiba bennem van, (biztos van bennem is), de az én lelkiismeretem tiszta, én próbáltam tartani a kapcsolatot, egyeztetni, programokat szervezni, igyekeztem, de szinte mindig egyoldalú volt a dolog és a végén én éreztem magam bohócnak. Egy ideje nincsenek barátaim, már nem is erőlködöm, a párom és a szüleim azok akikre számíthatok, senki másra. Ha ők nem lennének akkor rám nem nyitná az ajtót évekig senki, senkit nem érdekel.

27/N

2015. márc. 2. 00:14
 7/13 anonim ***** válasza:
1 lány volt csak az összes lánybarátaim köött akiben nem csalódtam
2015. márc. 2. 01:19
 8/13 anonim ***** válasza:
Nincsenek barátaim,sosem voltak. Nincs kiben csalódni.
2015. márc. 2. 03:29
 9/13 anonim ***** válasza:
Barátban nem,inkább a családomban.Sokszor!
2015. márc. 2. 08:07
 10/13 anonim ***** válasza:
Rengetegszer:(
2015. márc. 2. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!