Gyakorlatilag mindenkiben akit valaha is barátomnak tartottam, csalódtam. Számomra bebizonyosodott, hogy a barátság nem állja ki az idő próbáját, és előbb-utóbb mindenkinek minden fontosabb lett nálam. Más emberek, párkapcsolat, munka, gyerekek, stb., de volt aki minden magyarázat nélkül csak eltűnt az életemből, megkeresésre sem reagál. Mondhatnám, hogy a hiba bennem van, (biztos van bennem is), de az én lelkiismeretem tiszta, én próbáltam tartani a kapcsolatot, egyeztetni, programokat szervezni, igyekeztem, de szinte mindig egyoldalú volt a dolog és a végén én éreztem magam bohócnak. Egy ideje nincsenek barátaim, már nem is erőlködöm, a párom és a szüleim azok akikre számíthatok, senki másra. Ha ők nem lennének akkor rám nem nyitná az ajtót évekig senki, senkit nem érdekel.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!