Mit irjak neki?
Figyelt kérdés
Szoval az van hogy a legjobb haverom nagyon megharagudott ram annyira, hogy mar 2 hete nem is beszelgettunk. Irtam neki uzenetet amiben bocsanatot kertem tolle amiert tettem de nem valaszolt, egyik kozos baratunkal azt uzente, hagyjam par napig beken, ne streszeljem. Azota eltelt 11 nap, es nem tudom mit irjak neki? Marmint ugy ertem hogy irjak neki hogy szia, hogy vagy? vagy mi mast?2015. febr. 24. 18:37
1/2 anonim válasza:
Ha nem válaszolt a bocsánatkérésedre üzenetben,akkor keresd őt fel személyesen.Csak úgy tudnátok szerintem igazán megbeszálni a dolgokat.
2/2 anonim válasza:
Szerintem hívd el kúrvázni, nagyon fogja élvezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!