Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit írjak neki, hogy ne értse...

Mit írjak neki, hogy ne értse félre?

Figyelt kérdés

Van egy lány(én fiú vagyok), akit még itt ismertem meg(aztán azon a bizonyos kék közösségi oldalon ahova kabát, ha nélkül megyek fel, még a végén megfázok, ott folytattuk a beszélgetést :D). Rá 1héttel találkoztunk is, kicsit máshol járt az agyam, meg eléggé szorongtam, ezért nem voltam túl jó társaság. 1 éve, megkértem az egyik ismerősömet, hogy segítsen, ő valahogy félreértelmezte az egészet, ráírt a lányra, és az amúgy is összekuszált dolgokat még jobban összebogozta.

Na szóval, facebookon keresztül(mert máshol nem tudok kommunikációs kapcsolatot létesíteni vele), megszeretném kérdezni tőle,hogy "Lenne e kedve találkozni valamelyik hétvégén?", csak nem ezt, miként kéne megfogalmazni, hogy ne legyen félreérthető. :)

Elnézés, a kicsit zavaros fogalmazásért! :)

2015. febr. 22. 17:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Parancsolsz?
2015. febr. 22. 17:46
 2/6 anonim ***** válasza:
antifaces XD
2015. febr. 22. 17:54
 3/6 A kérdező kommentje:

*ahova ha, kabát nélkül...

elnézést felcseréltem a szavakat :P

2015. febr. 22. 17:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Akkor most légyszi mégegyszer érthetőbben!
2015. febr. 22. 17:56
 5/6 A kérdező kommentje:

oké XDD

röviden és nem körül írtan. :D

Megismertem neten egy lányt, rá 1héttel találkoztunk, ennek már 2éve. Elég szimpatikus volt,csak nem voltam nagyon a helyzet magaslatán. Jobban megszeretném ismerni, de barátságnál többet nem szeretnék tőle. Megkértem az egyik ismerősöm, hogy segítsen ő meg azt hitte, hogy összeakarok vele jönni és írt neki egy üzenetet. Aztán ezek után nem tudom, hogy hívjam el valahova, hogy ez az egész ne legyen félreérthető. :DD

így jobb?:P

2015. febr. 22. 18:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Mond neki h jófejnek tünsz és megismernélek mint barátot/havert stb
2015. febr. 22. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!